Sådan fjernes en indbygget GE elektrisk ovn

May 6

Selvom GE elektriske væg ovn er et pålideligt apparat, kræver det udskiftning fra tid til anden. De er faktisk ganske simpelt at fjerne, når du afbryder forbindelsen til strømkilden. Nogle enheder bruger en netledning, mens andre er hardwired direkte i dit hjem elektriske system. Vægt af væggen ovn er det nødvendigt at trække på hjælp fra en ven at flytte enheden.

Instruktioner

•Drej off miniafbryderen til GE elektrisk ovn. Åbn kabinettet døren over ovnen. Find enten ovn strømkablet eller elektriske samledåsen. Træk netledningen ud af stikkontakten, hvis din enhed bruger en netledning. Enheder, der er hardwired kræver ekstra Elektrisk afbrydelse.

•Tag skruerne sikring dækslet til krydset boks med en Phillips-head skruetrækker, hvis din enhed er hardwired til huset elektriske system. Tag dækslet til krydset. Løsne den skrue, der sikrer den elektriske ledning til siden af samledåsen med Phillips-head skruetrækker.

•Find wire caps sikre huset ledninger til ovn ledningerne i samledåsen. Twist wiren caps mod uret for at fjerne den fra wiren. Separat i ledninger, og vride en cap på slutningen af hver enkelte hus ledning. Trække den elektriske ledning med ovn ledningerne fra samledåsen.

•Åbn ovndøren, og trække sig ud af to madlavning stativer. Find hængsel dørlåse i nederste hjørne af døren. Flip hængsel låse frem med din finger til at låse hængslerne. Forstå ovndøren på begge sider med dine hænder, og luk døren halvvejs. Løfte lige op på døren til afhægte hængsler fra ovnen, og flytte døren ud af vejen.

•Locate skruer sikring bunden trim på bunden af ovnen hulrum og ansigtet af kabinettet. Fjern skruerne med en Phillips-head skruetrækker. Trække trim væk fra ovnen.

•Træk siden trim stykker fra ovnen, starter i bunden af hver side trim. De fleste af disse trim stykker blot snap og slukker med fingrene. Find skruer sikring ovnen til kabinettet og fjern skruerne med en Phillips-head skruetrækker.

•Spørg en ven til at hjælpe dig med at trække GE ovnen ud af kabinettet. Omhyggeligt, tråd ovn kanal eller strøm ledning gennem bunden af kabinettet over ovnen mens du trækker i ovnen ud af væggen kabinet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com