Sådan fjernes en indvendig Quickset dørhåndtag

March 3

Quickset mærke af dørhåndtag og låse er en af de store mærker fra de fleste hardware og hjem forbedring butikker. Disse dørhåndtag fungerer på samme måde til andre kommercielt tilgængelige dørhåndtag. At fjerne dem er et simpelt projekt, som de fleste boligejere kan håndtere. Du vil beskæftige sig med to store stykker: knop, eller håndtag og angriber bolt, som er den dynamiske del af knop på indersiden af døren. Du skal være i stand til at operere en skruetrækker for at fjerne knop.

Instruktioner

•Vælg en skruetrækker med en mellemlang til lang vinge, som sidder i hovedet på dine skruer. Fjern de to skruer på hver side af knop. De er placeret i metal ringen mod døren. Anvende fast tryk og drej skruehoveder i urets retning. Brug skruetrækkeren til at fortsætte med at dreje skruerne, indtil de er løse nok til at slå hånden. Twist skruer resten af vej ud af døren i hånden. Sæt dem til side skal indsættes tilbage i knop, når det er blevet fjernet.

•Tag indersiden stykke knop ved at fatte det fast og trække direkte fra døren. Twist knop og tilbage lidt for at arbejde sig løs fra angriber bolt huller. Fjern de resterende halvdelen af knop fra den modsatte side af døren på samme måde.

•Fjern de to skruer fra angriber bolt plade i kanten af døren. Lægge konstant pres på skruehoveder med skruetrækkeren. Drej mod uret for at løsne dem nok at slås med hånden og fjerne dem skruer. Wrap skruer i et stykke tape til at undgå at miste dem, især hvis din knop vil blive genanvendt.

•Træk angriberen plade fra kanten af døren og samle de to halvdele af knop, indsætte dem gennem hullerne i angriber bolt. Udskift de lange skruer i knop for at holde det sammen. Placere alle stykker af knop i en lynlås plastik opbevaringspose til at holde dem sammen til fremtidig brug.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com