Sådan fjernes en John Deere 318 svinghjul

January 23

John Deere 318 svinghjul er en cirkulær del på den motor forsamling, der begrænser adgangen til flere dele medvirkende til den regelmæssige drift af maskinen. Det er installeret i umiddelbar nærhed af motorens magneto, som er guvernør, der begrænser maskinens topfart, og PTO eller power takeoff, kobling skaft, som er ansvarlig for at levere strømmen til plæneklipperens vinger. Hvis du har brug at erstatte svinghjul eller få adgang til nogen af disse andre dele til motor reparation, skal du fjerne svinghjul. Heldigvis, du kan tackle dette job dig selv hvis du ikke har nogen erfaring at fjerne et svinghjul.

Instruktioner

•Drej off John Deere 318 plæneklipperen og give motoren et par minutter til at køle af.

•Åbn hætte over John Deere 318 motor.

•Find cirkulære svinghjul del øverst på John Deere 318 plæneklipper motor forsamling. Der er en jern dækning omfatter svinghjul, der er holdt nede af adskillige bolte. Fjerne alle disse bolte med en topnøgle. Dækslet til svinghjul afsat.

•Tag ud en enkelt bolt i centrum af den eksponerede svinghjul, ved hjælp af din topnøgle.

•Sæt et svinghjul trisse over den plæneklipperen svinghjul at to trisse arme udvide over ydersiden af svinghjul. Bruge din stik skruenøgle til at stramme bolt på friktionsskiven er sikret indtil pres skabt årsager John Deere 318 plæneklipperen svinghjul at komme løs. Placer svinghjul og remskive til side.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com