Sådan fjernes en John Deere ukrudt æder kobling

May 21

Koblingen på en John Deere ukrudt æder rides på forsiden af motoren, forbundet til starteren forsamling og svinghjul. Når svinghjul starter spinning hurtigt nok, at koblingen er engageret og hovedet vil starte spinning. Kløerne på disse trimmere ofte bære efter fire eller fem sæsoner, afhængigt af hvor hårdt du bruger tilpasningsværktøjet og vedligeholdelse du har udført. Kobling fjernelse er også forpligtet til at få adgang til og reparere starteren forsamling og svinghjul.

Instruktioner

•Åbn brændstoftanken og tømme indholdet i brændstof dunk. Start motoren og lad den løbe tør for gas; Dette vil tillade dig at sikkert arbejde på motoren. Skru gashåndtaget justeringshåndtaget---det bageste håndtag--- og fjerner parameteren gashåndtaget, udløser og tænding fra akslen.

•Unhook Kabel gashåndtaget en tynd metaltråd, der løber fra triggeren til karburator fra siden af karburator med nåle-næse tænger. Afbryde to tænding bly skifter fra undersiden af trimmeren. Træk de to ledninger fra deres forbindelsespunkter med tang.

•Løsn montering bolte, omkring akslen på power hovedet. Slæbebåd akslen lige tilbage og fri af motoren. Trække op på tændrørets gummi boot, på toppen af motoren, og fjerne det fra spidsen af stikket. Sat den 5/8-inch socket i skruenøglen og fjern stikket fra motoren.

•Drej ud omkring 10 inches af starter rebet fra remskiven. Indsæt rebet i hullet hvor tændrøret var. Feed linjen forsigtigt og langsomt ind i cylinderen. Trække op på trisse at flytte stemplet ind i sin opadgående slagtilfælde og træk indtil det kontakter og stopper mod rebet; du vil føle spænding, men over trække ikke remskiven.

•Drej den kobling center bolt mod uret med stik skruenøgle til at løsne det. Løft bolt off Stubben og trække kobling tromlen fra samlingen kobling. Tillægger to kobling boltene justerbar skruenøgle skruenøgle og tage begge bolte ud. Adskille koblingsplader og løfte dem ud af motoren.

•Undersøg kobling drum for tegn på iført. Inspicere koblingsplader for tegn på iført og revner. Udskift om nødvendigt og geninstallere alle kobling dele i omvendt rækkefølge for at deres fjernelse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com