Sådan fjernes en kassetteloft loft

March 5

Sådan fjernes en kassetteloft loft

En kassetteloft loft er et design, funktioner boxed bjælker, som Krydsmønster for at danne forsænket skakternet figurer. De fleste moderne kassetteloft lofter gælder for eksisterende lofter efter det oprindelige loft er blevet installeret. Dette gør fjernelse af loftet forholdsvis enkelt. Når det er muligt, ønsker du at bevare det eksisterende loft så meget som muligt. Dog hvis talrige fasteners blev brugt til at installere kasser, så er det sandsynligt, skal du erstatte drywall for at gøre dit loft, se godt ud.

Instruktioner

•Klippe gennem caulk rundt om bunden og toppen trim på indersiden af boksen kassetteloft loft. Skub en bred spartel under kanten af trim og lirke det fra boksen.

•Løsn toppen af boksen fra spiken med en skruetrækker. Den boks, som du kan se i lokalet er typisk en faux stråle. Denne tre-sidet boks er skruet fast til en spiken langs de øverste sider af boksen. Når du Skru siderne, skal hele boksen være flytbare.

•Sæt den brede spartel fladt mod loftet sammen med loft spiken. Normalt, vil spiken blive naglet til loft tværbjælke. Skub klo af en hammer langs den spartel ind i leddet og prøve at løsne neglene. Den spartel vil fungere som et skjold og hjælpe med at beskytte den gips loft fra buler som du lirke. Flytte spartel langs spiken med hammer og lirke bar som du løsne den hele spiken. Træk spiken lige ned til at fjerne den. Gentag på tværs af hele loftet.

Tips & advarsler

  • Fuld beam installationer kan kræve en bajonetsav fjerne bjælker i sektioner.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com