Sådan fjernes en kniv fra en håndværker Plænetraktor

March 9

Sådan fjernes en kniv fra en håndværker Plænetraktor

Efter hver 25 timers brug ved ejere af Sears Craftsman græsplæne traktorer det er tid til at ændre de roterende vinger. Over tid bliver din plæneklipper vinger kedelig eller hakker, resulterer i en ujævn eller ujævn look til din værftet, efter den er blevet skåret. Selvfølgelig kan en kniv skal fjernes straks, hvis du rammer en hård objekt som en klippe, der skader bladet. Med de rigtige værktøjer, bør at fjerne en håndværker Plænetraktor blade tage mindre end 15 minutter.

Instruktioner

•Kontroller din plæneklipper på en bil rampe så forenden af traktoren er forhøjet nok til at give adgang under slåning dækket. Placere klodser bag hjulene. Fjern tændrøret wire og tændingsnøglen at sikre plæneklipperen starter ikke, mens du arbejder på det.

•Sæt arbejdshandsker på hænderne at holde dem sikkert fra nedskæringer, hvis de ved et uheld kommer i kontakt med kniven. Placer en trætromme mellem klingen og plæneklipperen dæk at forhindre bladet mens du fjerner det.

•Anvend en elektrisk effekt skruenøgle med en seks-punkts socket til Skru kniv bolt. Fjern bolt, stjerneskiven og flad skive og sæt dem til side. Skub off klinge til udskiftning eller slibning.

Tips & advarsler

  • Når du er under plæneklipperen dæk, er det et godt tidspunkt til at rense ud nogen græs oprustning der og i den klippes sliske.
  • Hvis klingen du fjerne er bøjet eller revnet i begge ender, smide det.
  • Det er altid godt at have nogle skærpet udskiftning vinger på hånden for de uventede gange når en kniv skal udskiftes hurtigere end normalt da det ramte en hårdt objekt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com