Sådan fjernes en køkkenhave vindue

February 27

Sådan fjernes en køkkenhave vindue

I mange ældre huse ser køkkenvindue over området have eller baggård. Disse vinduer er normalt enkelt-hang casement vinduer, installeret i ét stykke med kabinettet. Disse vinduer er meget praktiske, men de er sjældent energi-effektive eller meget attraktive. Mange boligejere vælger at leve med deres eksisterende windows, fordi de ikke har råd til en professionel installation. Faktisk er fjerner disse windows en enkel proces, der kan udfyldes i en enkelt lørdag.

Instruktioner

•Slice omkring den indvendige omkreds af vinduet med en hobbykniv. Løsne alle sider af caulk eller fugemasse. Kontroller, at vinduet er frigivet, hvor kanterne røre væggen.

•Flyt til vinduet ansigt. Oprette et "X" over vinduet med masking tape fra hjørne til hjørne. Dække hele vinduet for at forhindre brud som du lirke vinduet løs.

•Tag off eksisterende trim eller stykker af sidespor at overlapning kabinettet på vinduet. Fjern søm fra vinduet casing hele vejen rundt med en claw hammer. Skrabe væk nogen gamle caulk fra vinduet kanter med hobbykniv afholdt på en 45-graders vinkel.

•Skub kanten af et koben under kabinettet og forsigtigt lirke det væk på alle kanterne. Har nogen hjælpe dig, hvis det er nødvendigt, at løft forsigtigt vinduet ud af åbningen. Undersøge åbningen for splinter eller andet snavs og fjerner dem efter behov.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com