Sådan fjernes en Maytag Performa brændstofpumpen samling

October 8

Brændstofpumpen samling er den anden arbejdshest af din vaskemaskine. Det udledninger vand fra vaskemaskinen under spin cykler. Over tid vil der slides dele på vandpumpe. Vand pumpe forsamling på en Maytag Performa kan være fuldt skilles ad og servicerede. Hvis du har problemer med din vandpumpe, kan du lære hvordan du fjerner en Maytag Performa brændstofpumpen samling fra vaskemaskinen. Når pumpen er ud af Maytag vaskemaskine du kan adskille det yderligere eller erstatte hele enheden.

Instruktioner

•Tag Maytag Performa skive ud af stikkontakten. Flytte vasker væk fra væggen at have plads til at arbejde bag vaskemaskinen. Slukke vandforsyning studsene på væggen. Sæt en spand under slangen tilslutninger på bagsiden af vaskemaskinen. Skru vandforsyning slanger fra vaskemaskinen og slange ender i spanden.

•Brug et par tænger til at komprimere den komprimering klemme sikring drain slangen til trykside bagtil bunden af vaskemaskinen. Træk slangen og Placer enden ned i spanden med vand slanger.

•Anvend en møtrik driver til at fjerne de otte hex hoved skruer, der sikker bagpanelet til vaskemaskinen. Trække bagpanelet af vaskemaskinen kabinet og sætte bagpanelet til højre side af vaskemaskinen. Ved at sætte bagpanelet til siden af vaskemaskinen vil du ikke have til netledningen.

•Locate brændstofpumpen samling på den højre bageste hjørne af vaskemaskinen base. Fjerne inlet-slangen forbundet til pumpen med en Phillips-head skruetrækker til at løsne klemmen. Træk slangen ud af brændstofpumpen samling efter løsne klemmen. Har en handy klud, hvis der er nogen resterende vand i brændstofpumpen samling eller inlet slange. Denne måde du kan rydde op i eventuelle spild hurtigt.

•Unbolt brændstofpumpen samling fra Skive base. Bruge en topnøgle til at fjerne de tre bolte, der sikker brændstofpumpen samling til skive base.

•Skub brændstofpumpen samling frem for at frigøre bælte fra remskiven. Fjern brændstofpumpen samling af Maytag Performa vaskemaskinen.

Tips & advarsler

  • Ved omhyggeligt flytter brændstofpumpen samling frem, vil bæltet forbliver knyttet til transmission og motor gør det lettere at geninstallere brændstofpumpen samling.
  • Altid afbryde strøm til apparater inden du forsøger reparationer til dem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com