Sådan fjernes en Moen Badekar Faucet

April 12

Moen fremstiller badekar vandhaner i forskellige stilarter, herunder vandhaner, der har en-, to- eller endda tre-kontrol håndtagene til at regulere strømmen af vand gennem vandhanen. Fjernelse din Moen badekar vandhane betyder ikke, du skal købe specialiserede værktøjer på din lokale VVS-levering butik. I stedet, du kan bruge fælles værktøjer til at fjerne vandhanen, og du kan fuldføre processen typisk i mindre end en time. Hvis du har planer om at geninstallere hane, holde alle brikkerne i et sikkert sted og huske rækkefølgen fjernet du dem.

Instruktioner

•Drej off vandet går til vandhanen ved at lukke den primære vandventil i huset. Tur på Møn badekar faucet hele vejen til at sikre strømmen af vand er ophørt.

•Fjern den hane kontrol håndterer ved at lokalisere og fjerne håndtag fastholde skruer. Brug enten en Phillips-skruetrækker eller en unbrakonøgle til at fjerne fastholde skruen, beliggende enten i bunden af håndtaget eller under en plastik hætte i midten af håndtaget.

•Træk ud metal pin i ventil cylinderampullen brug nålen næse tænger. Brug justeringshåndtaget til at dreje patronen mod uret og fjerne det fra røret. Hvis patronen ikke bliver let, sprøjte nogle gennemtrængende smøremiddel i forbindelsen mellem det og vandrør. Begynde at dreje igen.

•Brug Phillips-skruetrækker til at fjerne de skruer, der holder den forreste plade eller våbenskjold på væggen. Hvis den forreste plade ikke bare kommer ud af væggen, omhyggeligt lirke det ud ved hjælp af spidsen af et fladt hoved skruetrækker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com