Sådan fjernes en Moen enkelt håndtag brusebad

December 21

Moen enkelt håndtag brusebad udnytte en enkelt faucet patron til at kontrollere strømmen af både varmt og koldt vand gennem bruseren. At fjerne en Moen bruser faucet kræver ikke nogen specialiserede eller obskure VVS værktøjer, hvilket gør det et godt stykke arbejde for en boligejer at udføre uden hjælp af en blikkenslager. Hvis du planlægger at sætte en Moen bruser faucet tilbage sammen, Husk orientering af de stykker, du har fjernet og hvilken rækkefølge du fjernet dem fra vandhanen.

Instruktioner

•Drej off vandet i huset ved at lukke den primære vandventil. Tænde bruseren vandhane hele vejen til at lindre pres sidesten i rørene.

•Træk ud plasthætte midt i Moen hane håndtag. Brug en stjerneskruetrækker til at fjerne fastholde skruen skjulte under fælles landbrugspolitik.

•Grab pin i siden af patronen ved hjælp af nål næse tænger og trække pin. Erstatte den brusebad håndtag, men ikke fastholde skruen. Vride håndtaget mod uret tilbage patronen ud af vandledningen.

•Brug Phillips-skruetrækker til at fjerne de skruer, der holder vandhanen bagplade til bruseren væggen. Lirke bagpladen ud af bruseren væggen med et fladt hoved skruetrækker, hvis nødvendigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com