Sådan fjernes en Moen Tub tud

February 5

Sådan fjernes en Moen Tub tud

En balje tud giver vand til badekar. Nogle tude har en omskifter eller enhed for at sende vandet til balje tud eller en brusehoved. En balje tud skal fjernes for et par grunde. Diverter kan mislykkes og sende vand til brusehoved i stedet for karbad tuden. Tråde inde i tuden kan knække eller korroderer. Dette kan medføre vand at dryppe inde i væggen. En balje tud finish kan også korroderer og flage, at gøre det utiltrækkende.

Instruktioner

•Look på tuden og afgøre, hvilken type af Moen tud du har. Der er to tud typer: slip-fit og IPS (jern rør størrelse). Slip-fit tude glide hen over en 1/2-inch kobber rør og fastgør med en gevindtap på bunden. IPS tude har kvindelige tråde til fastgørelse til et 1/2-inch jern rør med gevind. Begge tud typer har en udskæring nedenunder dem og støder op til væggen. En udskæring med en åbning for en hex skruenøgle angiver tuden er typen slip-fit.

•Løsn gevindtap på slip-fit tud med en hex skruenøgle. Drej skruenøglen mod uret. Forsigtigt trække og vride spout off kobberrør. Være forsigtig ikke for at løsne eventuelle pipe-forbindelser inde i væggen.

•Løsn en Moen IPS tud ved at dreje det mod uret med dine hænder.

•Tag Moen karret tud fra 1/2-inch rør.

Tips & advarsler

  • For at installere en ny slip-fit balje tud, skub det på væggen røret og stram gevindtap med hex skruenøgle. Til IPS typer, drej tuden uret på væggen rør gevind indtil stram. Du skal måske rense trådene og anvende blikkenslager eller Teflon tape.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com