Sådan fjernes en over jorden Pool

January 20

Sådan fjernes en over jorden Pool

Lave planer om at tilbringe det meste af dagen afinstallere en over jorden pool. Med tre eller fire voksne til at hjælpe med fjernelse vil gøre jobbet gå hurtigere. Swimmingpools, der er i dårlig stand kan blive taget til en genanvendelse center eller losseplads. En pulje, der er stadig i brugbar stand kan gives til en person eller sat op i en anden del af gården. Det kan tage en hel dag bare for at dræne en stor over jorden pool. Det er tilrådeligt at dræne pool en dag eller deromkring før du ønsker at adskille det.

Instruktioner

•Tag alt fra over jorden pool og pool-området. Frakoble og fjerne alle elektriske enheder såsom varmeapparater og pumper. Fjern eventuelle stiger, legetøj og pool dække.

•Udtøm ved swimmingpoolen. Starter i den ene ende, skubbe haveslange i vandet. Når vandet begynder at komme ud i anden enden enten bøje slange eller dække det med håndfladen. Placer enden med vand, der flyder fra det på jorden. Tage resten af slange ud af vand, efterlader kun et par meter slange inde i poolen.

•Fjern lineren. Benytter den nytte kniv skæres pool liner i små stykker. Smide stykkerne. Liners vare ikke så længe som swimmingpools. Hvis du planlægger at genbruge poolen, vil du ønsker at købe en ny liner. Når udsat for solen de ofte knæk, hvilket kan føre til lækager i poolen.

•Disassemble ved swimmingpoolen. Find den rigtige størrelse skruetrækker til at fjerne alle skruerne. Poolen er hovedsagelig en metal eller aluminium cirkel holdt sammen med skruer. Når du begynder at fjerne skruerne, vil puljen begynde at adskille. Der kan være en ring, der går rundt om toppen, der vil også komme ud efter skruerne er fjernet. Hvis du planlægger at genbruge poolen, omhyggeligt lægge alle pool metal og skruer.

•Rengør området. Tag et nærmere blik omkring den gamle poolområde at sørge for der er ingen rustne skruer eller metal stykker liggende.

Tips & advarsler

  • Hvis din pool er stadig i anstændig form, kan du muligvis få nogen til at adskille din pool og træk det væk gratis. Prøv at placere en annonce i den lokale avis eller online tilbyder gratis swimmingpool.
  • Når dræne din pool, forsøge at få slangen så tæt på gaden som muligt. Oversvømmelser din baghave kan forårsage vandskade i kælderen.
  • Må ikke antage, at værftet under din pool vil være i god form. Græsset vil være døde, og der kan være sand eller cement under puljen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com