Sådan fjernes en Pine træstub

June 1

Mens mulighederne for at fjerne en pine træstub er noget der ligner måder til at fjerne andre træstubbe, er der en forskel, som fyrretræer har større og fladere root netværk end andre træer. Den mest effektive fjernelse metode til en pine træstub kan ikke være den bedste metode til fjernelse for en eg eller en Gran stump. At fjerne en træstub selv vil spare hundredvis af dollars, men nogle metoder vil kræve en vis grad af fysisk egnethed. Som altid forsigtig, når du bruger skarpe redskaber såsom akser og Håndsave. Tålmodighed er nøglen med disse opgaver, så det er bedst ikke at være i en fart.

Instruktioner

•Hvis du arbejder med en lille unge fyr træstub, simpelthen grave og skæring vil sandsynligvis være nok. Skovl omkring stumpen, indtil du har næsten helt udækket rodsystemet. Rødderne kan adskilles effektivt med en sav eller en økse, men du kan opleve, at Beskæresave er nemmere at bruge på mindre rodsystemer, de udækkede rødder er stadig delvist i jorden, og derfor ikke let at få adgang til med en håndsav. Vikle de afhuggede rødder og stub fra jorden og disponere over dem i papirkurven eller ved afbrænding.

•Giver større træstubbe, denne samme metode også i vid udstrækning fungerer, men redskaber og graden af arbejdskraft involveret er forskellige. Som med en mindre pine træstub er det grundlæggende mål at grave omkring stump til at afsløre sine rødder. Med en større stump, der vil være en hel del flere grave, og ved hjælp af Beskæresave vil ikke være en mulighed. En skarp, fuldgyldigt axe eller håndsav vil være behov for at bryde større rodsystem, og du skal forberede dig selv for en hel dag (eller 2) af sønderdeling. Hvis træstub er stor og tung, wrap en kæde rundt fuldt afhuggede stumpen og trække det ved hitching anden enden af kæden til en lastbil. Det er vigtigt, at stumpen adskilles fuldstændigt, og at lastbilen trækker stumpen langsomt. Føreren skal tage stor forsigtighed for at fremskynde køretøjet frem så langsomt som muligt.

•En betydeligt langsommere-- men lige så effektiv metode--for at eliminere større fyrretræ træstubbe er at fremskynde licitationsbekendtgørelsen processen. Husk på, at denne proces kan tage måneder. Som med manuel fjernelse processer ovenfor, reducere stump til den mindste højde muligt før rammer jorden. Næste, bar mange huller på mindst 2 inches i dybden til toppen af stumpen. Hæld vand i huller, efterfulgt af nitrogen-rige gødning (jo større kvælstofindhold, jo bedre). Slukke området omkring stub med den samme blanding af vand og gødning. Dække stub med fugtig, organisk kompost (blade, træ spåner), og derefter placere en sort plastfolie over den stump, vægtning arket, så det ikke blæser væk. Sort plast absorberer sollys, opvarmer kompost og vand/kvælstof blandingen i stub huller at indlede en rådnende proces. Dette trin vil have skal fornyes igen og igen hver par uger, men det vil i sidste ende gøre arbejdet på en effektiv, ikke-giftige måde.

•De sidste mulighed for at fjerne en træstub kan være farligt. Det er muligt at sætte ild til en stump ved at bygge et lejrbål slags oven på stumpen. Tjekke med de lokale brand marshal forinden. Slukker stumpen med benzin, er petroleum eller olie afskrækket. Brug ikke diesel eller petroleum produkter for at antænde stumpen.

Tips & advarsler

  • I betragtning af, at prisen for at leje en professionel stump vinkelsliber for en dag er svarende til omkostningerne ved at ansætte en professionel for den samme mængde tid, er leje en mølle en uøkonomisk idé, hvis du er kun at tackle 1 stump.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com