Sådan fjernes en rådden kartoffel lugt fra en kabinetfil

March 1

Sådan fjernes en rådden kartoffel lugt fra en kabinetfil

At have et råddent kartoffel lugte i køkkenskab kan ødelægge din appetit og gøre andre tøvende over for at sidde for et måltid i dit køkken. Hvis du har fået en usmagelige lugt i dine skabe, kontrollere straks for rådnende fødevarer. Hvis lugt forbliver selv efter du kaste årsagen, er det tid til at rulle op din ærmer og komme til at arbejde. Men først, åbne vinduer og tænde en fan; bære en maske, hvis lugten er særligt stødende.

Instruktioner

•Fjern alle indhold fra dit kabinet og lugte hinanden. Smide væk enhver letfordærvelige varer, der ikke lugter frisk. Afhængig af sværhedsgraden af lugt, wrap genstande i plast først. Midlertidigt flytte varer, der lugter fint.

•Aftør ned på indersiden af din fryser med en kombination af eddike og vand. Hvis der er en bestemt fødevare plet i din fryser forårsager lugten, tillade en pøl af eddike og vand til at suge pletten i et par timer.

•Efterlad en åben skål af hvid eddike i dit skab for en uge. Hvis du vil lagre varer i din fryser mens du arbejder på lugten, hæld eddike i en krukke og stikke huller i låget, så eddike er i stand til at absorbere lugt gennem glasset.

•Sæt en underkop kaffe grunde i din fryser, hvis hvid eddike ikke virker. Hvis du ikke kan forlade kaffegrums i åbne fordi du skal bruge kabinettet, hæld kaffegrums i en krukke med huller stukket ind i låget, eller pak dem i en bomuld sok, T-shirt skrot, papir håndklæde eller nogle andre absorberende materiale, der giver mulighed for kaffe lugten til at absorbere den dårlig lugt.

•Efterlad en åben container bagepulver i din fryser. Bagepulver vil absorbere enhver resterende lugt på lang sigt og holde eventuelle nye lugte fra stammer.

•Udskift kabinet hvis du har gjort alt, hvad du kan og lugt er fortsat. For et kabinet lavet af umalet træ, eller en anden porøst materiale, du kan aldrig være i stand til at fjerne lugten og erstatte enheden kan være din eneste mulighed.

•Find et nyt sted at opbevare dine kartofler. Fremover, er opmærksomme på Hvornår dine kartofler bliver gammel. Smide dem væk, når de er ikke længere frisk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com