Sådan fjernes en sparkeplade på Whirlpool vaskemaskine

January 31

Whirlpool vaskemaskine har flere adgang områder at reparere de forskellige komponenter, afhængig af model. Direkte drevet skiver har normalt en ét stykke fryser, der helt fjerner fra vaskemaskinen. Remtrukne skiver og front-load skiver har sparkeplader nederst på frontpanelet, giver adgang til afløb pumpe, bælte og motor. At fjerne en sparkeplade på Whirlpool vaskemaskine er meget gerne fjerne en fra en tørretumbler.

Instruktioner

•Sæt en spartel mellem toppen af sparkeplade og bunden af frontpanelet nær centrum af skive, hvis du har en ældre model top load washer. Flytte spartel klingen ind og ud på dette område indtil du føler en forhindring. Obstruktion er sparkeplade bevarer klip.

•Tryk på spartel klingen over fjederklemmen indtil du føler klippet frigøre. Give slip på den spartel og få fat i begge ender af sparkeplade med dine hænder. Trække sparkeplade fra vaskemaskinen.

•Lift forsiden af skive med hjælp fra en ven, hvis du har en front load model Whirlpool. Skub en blok af træ under foran på hver side og sænk forsigtigt vaskemaskinen.

•Fjern tre hex skruer på den nederste kant af vaskemaskinen kick plade med en Phillips-head skruetrækker eller møtrik driver. Trække sparkeplade fra vaskemaskinen.

Tips & advarsler

  • Ældre, standard-kabinet Whirlpool bælte drevet skiver har også adgangsluge i den bageste del af vaskemaskinen. Trække vasker væk fra væggen og fjerne de seks hex hoved bevarer skruer fra adgangspanelet. Træk panelet væk for adgang til motor og bælte.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com