Sådan fjernes en støbejern Radiator

June 6

De fleste mennesker ønsker ikke stor, klodset radiatorer sidder i deres stuerne eller køkkener, når de har moderniseret deres central-air systemer. Andre har noget imod ikke udseendet af støbejern radiatorer, men skal flytte dem for at male eller ombygge gulvet. Flytte Støbejern radiatorer ikke er for svært, selv om de er tung og akavet stykker udstyr.

Instruktioner

•Luk manuel kontrol ventil, som styrer den radiator temperatur, ved at dreje ventilen med uret, indtil det ikke kan blive længere.

•Tag hætten, der dækker lockshield ventil og drej det med uret med en justerbar skruenøgle. Gør opmærksom på antallet omgange, det tager, så kan du returnere radiatoren til den samme indstilling (hvis du sætter det i igen).

•Flyt alle gulvbelægninger væk fra radiatoren. Sted håndklæder og en lille spand eller skål nedenunder manuel kontrolventil til at fange det vand, der bliver løber ud.

•Anvend en justerbar Halvmåne skruenøgle til at holde manuel kontrolventil forsvarligt på plads. Løsn møtrik, der forbinder manuel kontrolventil til radiator med en anden skruenøgle. Når du løsne møtrikken, vil vand komme ud af radiatoren og hæld i spand eller skål. Når spand eller skål fyld op, stramme hætten indtil vandet stopper, tømme skålen, sætte det tilbage under radiatoren og genopfylde det igen. Gentag processen indtil vandet ikke længere løber fra radiatoren.

•Løsn lockshield ventil med to justerbare Halvmåne skruenøgler, på samme måde du løsnede manuelt kontrol ventil.

•Lift radiator ud af manuelt kontrol ventil og lockshield ventil rør og vippe det så det vand, der er stadig inde i strømmer i en stor spand. Når radiatoren er helt tom og løsrevet fra rørene, kan det være sikkert flyttet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com