Sådan fjernes en tagrende på nyt tag

March 16

Hvis du lige har installeret et nyt tag, men tagrender er rustne og/eller overfyldte, kan du fjerne dem selv til at erstatte dem eller bare male over hvor de var tilknyttet. Tagrender er ikke frygtelig svært at afinstallere og efter de er blevet taget ned, du kan sælge metal til skrot. Alt du behøver er et par fælles værktøjer og en støt stigen til at tage ned dine gamle tagrender.

Instruktioner

•Situate en stige under tagrender ud for en downspout. Lagt på beskyttelse af øjne og handsker. Klatre op ad stigen og ser ind i truget og downspout at se, hvordan det er knyttet til hjemmet. Bruge et brækjern eller skrue pistol til pop ud af nitter eller tag skruer fra downspout og trug til et udgangspunkt.

•Snip metal strips over trug med aluminium klip. Disse er undertiden knyttet direkte til taget eller rendestenen selv. Dette vil hjælpe afsløre fastgøringspunkter langs hele lavpunktet i tagrender. Fjern skruer eller nitter langs indersiden af lavpunktet i sektioner, så tagrender til at adskille fra huset.

•Træk tagrender fra huset som fastgøringspunkter har været løste pasning ikke at trække singler eller fliser off det nye tag. Smide dem væk fra huset, som de kommer ud fra taget til at forhindre skader på vægge og vinduer.

•Fyld den vedhæftede fil huller med caulk ved hjælp af en fugepistol. Prime og male over taget hvor tagrender hang eller installere nye tagrender på huset.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com