Sådan fjernes en tilbage Splash

July 31

Sådan fjernes en tilbage Splash

Simple forbedringer i køkkenet og badeværelset kan øge et hjems værdi betydeligt. Og opdatering tilbage splash er en af de nemmere måder at gøre dette. En attraktiv tilbage splash kan straks forny og forskønne en plads. Men før du kan installere en ny tilbage splash, du har hen til kende hvor hen til ophæve den forhenværende sig. Mest almindeligt, er tilbage stænk lavet af enten flise- eller composite materiale (formica).

Instruktioner

At fjerne flise Backsplash

•Sæt drop-klude på enhver overflader eller objekter, der kan lide chips, buler eller skader fra snavs omkring tilbage splash. Betale særlig opmærksomhed at imødegå toppe og dræn (i VVS, projekt snavs kan forårsage store problemer). Drop-klude også spare tid og energi, når oprydning.

•Tag din hjælpeprogram kniv og skær forsigtigt gennem perle af tætning mellem backsplash og counter. Dernæst forsigtigt trykke rundt i kanten af en kant flise. Det bør ikke tage for mange haner, før du føler flisen, begynder at løsne. Hvis flisen ikke kommer ved at trykke, omhyggeligt bruge kløer af din hammer til gratis flisen. Undgå at beskadige nogen del af dine vægge, der vil vise når dit projekt er færdig.

•Når den første flise er fjernet, tage din fleksibel spartel og omhyggeligt arbejde en kant under de omkringliggende fliser. Du kan let Tryk håndtaget af kniven med din hammer hvis nødvendigt. Hvis du ikke vil erstatte substratet, være omhyggelig med ikke at gøre nogen store gouges. Hvis store gouges opstår, skal den beskadigede del til at blive skåret ud og erstattet.

•Work din vej indtil alle fliser er fjernet. Bruge en spartel til at skrabe off enhver resterende injektionsmørtel og quick-sæt selvklæbende. Tydeligt af vragrester.

Formica fjernelse

•Sæt drop-klude på alle overflader du ønsker at beskytte, især dræn og tællere. Formica er et fibrøst harpiks materiale, der kommer i stor solid ark. Kun ét stykke bruges ofte, for hver væg, der kommer i kontakt med en bordplade. På grund af sin manglende sømme, formica bruger mindre lim til at installere og er let at fjerne. .

•Tag din hobbykniv og skær perle af caulking hvor tilbage splash møder tælleren. Med kløer af din hammer, forsigtigt lirke metal kantning, som bruges til at lægge loft over toppen af composite. Forsigtigt lirke langs kanten, indtil hele stykke kan fjernes.

•Tag din fleksibel spartel og arbejde en kant under composite. Substrater med flydende nails og/eller en lignende lim anvendes sammensat. Med din spartel, fortsat omhyggeligt arbejde blade nedenunder, indtil det kommer gratis. Brug din hammer til lidt ekstra gearing, hvis det er nødvendigt.

•Den væg behøver ikke at være perfekt, men være forsigtig med ikke at efterlade nogen stort huljern. Composite renser nemt og bør komme ud i store dele, hvis du er forsigtig. I tilfælde af uforholdsmæssigt store skader på din væg, vil den beskadigede del skulle fjernes og udskiftes før installationen af nye flise eller formica.

Tips & advarsler

  • Sikkerhedsbriller og robust handsker skal bæres hele nedrivning. Skår af fliser, formica og deres respektive limning agenter kan være meget skarp.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com