Sådan fjernes en tørretumbler varmeelement

January 16

Sådan fjernes en tørretumbler varmeelement

En tørretumbler varmelegeme bruger modstand i sine wire coil for at konvertere elektricitet til varme. De gentagne opvarmning og afkøling af element årsager korrosion på wire spolen. Med tiden svækker korrosion spolen. Den svækkede coil trækker en højere amp belastning. Den højere amp belastning overheder de svage steder, som øger korrosion. Til sidst, varmer den svage steder korte ud og tørretumbleren ikke længere. Fjerne og teste de gamle tørretumbler varmeelement før du udskifter det med en præcis udskiftning model.

Instruktioner

•Tag tørretumbler ledningen stikket fra væggen beholderen eller slukke hovedafbryder med etiketten "Tørretumbler". Forsøg aldrig at arbejde på en tørretumbler elektriske dele med tørretumbleren tilsluttet en elektricitetskilde.

•Fjern de skruer, der holder den tørretumbler elektriske adgang panel på plads med den rigtige type og størrelse skruetrækker, ofte en 1/4-inch hex-head skruetrækker. Placere panelet og skruerne på et sikkert sted.

•Klap en sektion af malertape over hver tørretumbler element ledning. Skrive hver ledning terminal placering--nederst til venstre, nederst til højre, øverst til venstre, øverst til højre og så videre--masking tape med en blyant. Normalt et sæt ledninger magt elementet og de resterende ledninger Tilslut for at begrænse switche.

•Grab en wire's terminal stik med nål næse tænger. Trække den terminal stik ud tørretumbler-elementets terminal. Aldrig trække på ledningen til at fjerne en terminal stik. Gentag dette for hver terminal stik.

•Tag skruer eller nødder, holde varmelegemerør til tørretumbleren. Nogle tørretumbler modeller bruger en enkelt skrue, placeret inde i hullet i toppen af varmelegemerør, der kræver en 5/16-inch hex-head skruetrækker med et langt skaft.

•Træk toppen af varmelegemerør fra tørretumbleren om 1 tomme, derefter løfte huset ud af hullerne på sin nederste kant. Fjerne varmelegemerør fra tørretumbleren.

•Løsn skruen holde elementet til varmelegemerør, beliggende i bunden af huset mellem metaltråd terminaler, med den rigtige skruetrækker. Skub elementet fra huset.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com