Sådan fjernes en tunge & Groove Panel på et skab dør

March 22

Fjerne en fjer og not panel fra et skab dør ved hjælp af disse forsøgt og sand metoder og værktøjer. Dørkanter kabinet består af en ramme (stiles og rails) og et panel. Panelet kan være massivt træ, lamineret eller endog fjer og not. Når døren er samlet med lim, bliver stiles, rails og panel én enhed af robust træ, der er vanskelige at adskille. Du kan dog fjerne en fjer og not panel fra et skab dør i en til to timer, afhængigt af størrelsen og omfanget af projektet.

Instruktioner

•Tag kabinet døren fra sine hængsler. Placer døren på en flad overflade, såsom krydsfiner eller et arbejdsbord. Sted plast eller klud under døren til at beskytte overfladen under og forhindre en rod.

•Mist stile og jernbane leddene med en vandflaske. Bland fortynder i drikkedunken og spray stile og jernbane leddene for at løsne limen. Spray kun én gang og tillade tyndere tørre inden du fortsætter.

•Skub et barberblad på kniven mellem stile og jernbane leddene kabinet døren og skæres igennem så meget lim som muligt. Dette vil ikke helt slippe de fælles forbindelser, men det bliver skåret i de ydre forbindelser.

•Sæt en varmepistol på leddene i hjørnerne til at frigive limen. Efterlad ikke varmen på ét sted. Arbejde det frem og tilbage for at forhindre skader på træ. Tryk forsigtigt på dørkarmen i leddene med en runner hammer til at bryde den lim gratis.

•Pry leddene med en spartel, arbejder kniven ind i leddene, mens du søger en varmepistol. Fortsætte med at skiftevis trykke med en kølle og nysgerrige med en spartel, indtil fælles udgivelser. Skrabe lim væk med en spartel.

Anslag dysefastgørelsen trække panelet tunge og not fra inden for kabinet stiles og skinner og vrikke de tunge og not sektioner gratis. Hvis sektionerne er limet, Gentag frigivelse processen bruges på stiles og rails.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com