Sådan fjernes en veranda fortelt

December 11

Våbenhuset markiser er typisk lavet af bølgepap aluminium og anbringes på et hjem med bolte og/eller skruer. Fortelt ægteskab fælles er derefter forseglet med vejrbestandig caulk og er undertiden malet til at matche husets udvendige farver. I nogle tilfælde, er en markise støttet af våben strækker sig fra langt kanten af sejlet til husets ydervægge. I andre tilfælde er det støttet af træ eller aluminium indlæg sunket i jorden eller fastgjort til beton.

Instruktioner

•Situate en stige under fortelt nær ægteskabet fælles på hjemmet. Klatre op ad stigen, og søger skrue eller bolt heads. Fjern skruer eller bolte ved hjælp af en skrue pistol eller bore med stikkontakten i passende størrelse.

•Ansigt på taget af hjemmet, og score caulking med et hjælpeprogram kniv hvis det er muligt for at løsne det. Tilbage til nedenunder på verandaen og kile et brækjern eller claw hammer mellem fortelt og hjem eksteriør. Lirke markise hjemme, bryde væk de resterende caulk vedhæftning. Pas på ikke at lade fortelt flue løs fra ægteskab fælles og falde på dit hoved.

•Tag arme af åbne skruer eller bolte ved hjælp af en skrue pistol eller bore med den rigtige størrelse stik. Hvis sejlet er støttet af indlæg, grave med en skovl omkring indlæg at se, om de var spaaede ned med beton. Brug en pickax og sledge hammer til at bryde op de konkrete sidefødder. Trække indlæg op af jorden, og udfylde hullerne.

•Patch skruehuller eller bolt huller i hjemmets udvendigt med en udvendig patch sammensatte lavet til dit hjems særlige udvendige vægge som træ sammensatte, stuk stof eller vinyl sammensatte. Spredt det sammensatte patch med en spartel, og lad fix som anvist af fabrikanten.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com