Sådan fjernes et hjørne brusebad

February 8

En uudnyttet hjørne brusebad kan optage en stor plads i et badeværelse. Fjernelse af bruseren kan frigøre ekstra plads langs to vægge, hvilket gør plads for ekstra lagerplads, eller installation af Tøjvask apparater.Heldigvis for husejere er at fjerne et hjørne brusebad en simpel job, der kræver lidt tid og knowhow til at fuldføre.

Instruktioner

•Shut for vandet til badeværelset på den primære vandventil, beliggende nær vandvarmeren. Derefter dræne enhver resterende vand i rørene ved at tænde for bruseren og lade vandet løbe ud.

•Løsn hardware i brusebadet. Dette indebærer at fjerne brusebad ventil ansigt plade, brusehoved, brusebad drain og nogen beslag holde en brusebad døren på plads.

•Tag bruser surround og gulv. Hvis surround er lavet af fliser, bruge en hammer og enten en hobbykniv eller en mejsel, afholdt på en 45-graders vinkel til flisen og bryde fliser fra sin backer.

Hvis surround er lavet i acryl eller glasfiber, skal du bruge en hobbykniv til at løsne limen bag rundt om kanterne og trække surround gratis med en krage bar. Hvis limen er meget stærk, kan en varmepistol eller hårtørrer bruges til at blødgøre og løsne det.

•Tag bruseren ventilen fra rør og hætten rørene. Eventuelle resterende rør fører til håndbruseren, og brusebad drain bør udjævnede eller fyldt så godt.

•Fjern alle fliser backerboard på væggene og erstatte det med ark rock. Skru ark rock direkte i studs, være omhyggelig med ikke at stramme skruer ned for langt, sprængning ark rock.

•Level fra gulvet hvor bruseren slog ud i afløbet ved at oprette en etage mørtel seng. Dette vil efterlade en ren og flad overflade klar til fliser eller efterbehandling med en anden gulvmateriale. Oprette mørtel seng ved at blande 1 del Portlandcement eller fælles cement til 5 dele fugtig sand. Langsomt tilføje en lille mængde af vand til denne blanding, indtil mørtlen klumper sammen når presses i hånden.

•Trowel gulv mørtel jævnt hen over det område, hvor den nye flise bliver lagt. Check med en plan for at fastslå, at området er helt fladet ud og er klar til at acceptere nye flise. Gulvet i dette afsnit skal matche jævnt med gulvet i resten af badeværelset når den nye flise eller færdige gulv er installeret. Tage hensyn til tykkelsen på flisen når æglæggende mørtel seng.

•Plaster ark rock på væggene og forberede vægge til at modtage maling, tapet eller flise; hvad der vil matche resten af badeværelset. Husk på, at hele rummet skal være malet for at sikre en perfekt match i farve fra et afsnit til næste.

•Finish gulv af fortsætter badeværelse fliser eller gulvbelægning ind i området, som var bruseren. Sørg for at matche flisen og injektionsmørtel farve for en problemfri job.

Tips & advarsler

  • Hvis loftet var flise over bruseren, og et brusebad lys forsænket, lys og fliser skal fjernes og loftet lappet for at fjerne alle spor af bruseren.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com