Sådan fjernes et Link fra en kædesav kæde

March 22

Sådan fjernes et Link fra en kædesav kæde

En motorsav kan være meget praktisk omkring gården. Det kan bruges til at skære op væltede træer, grene eller endda hugge op en gammel hegnet i håndterbare stykker for skrald pickup. Holde med vedligeholdelse på din motorsav til at forhindre kæden i at blive kedelig. I nogle tilfælde skal du fjerne et link, der er slidt eller brækket. Dette er langt mere omkostningseffektive end at erstatte hele kæden.

Instruktioner

•Søge for kædens master link. Mange motorsav fabrikanter sætte en master link på deres motorsave kæder til at forkorte og forlænge dem mere bekvemt. Master link har en enestående metal vedhæftet fil på den. Metal udlæg er lille, men mærkbar og ligner en krog, der forbinder link til andre links.

•Beskyttelseshætte til at klikke den master link malplaceret. Handsker, når du gør dette, for at undgå at skære fingrene hvis de glider.

•Brug et par af tang til at fjerne linket fra kæden. Kig på hvordan kæderne er knyttet. I de fleste tilfælde kan du skubbe linket retning af dens parthaver link, og det bør snap ud af sted.

•Anvend en kæde breaker til punch nitter ud, hvis der er ingen master link. Dette er et fælles værktøj designet til at punch ud nitter holder linket på plads, frigiver det fra kæden.

Tips & advarsler

  • Konsultere brugervejledningen for motorsaven og læse om hvilken type kæde er på saven. Manualen vil som regel fortælle dig, hvis der er en master link eller ikke, og kan endda give anvisninger på hvordan man kan forkorte eller forlænge kæden.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com