Sådan fjernes et Link fra en ridning plæneklipper kæde

September 18

Sådan fjernes et Link fra en ridning plæneklipper kæde

Ridning slåmaskiner fjerne den tidligere backbreaking arbejde forbundet med klippe græs af rummelige hjem landskaber. Kædetrukne ridning plæneklippere bruges i det store og hele kæden og remskive transmissionssystemer til at rotere knivene. Disse ridning plæneklipperen drev kæder strække ud med brug. Heldigvis, når en kæde får løs, kan du fjerne et link for at øge kædespændingen. Producenter anbefaler normalt forlader ikke mere end en halv tomme af give de sløje side; holde dette i tankerne, når afkortning plæneklipperen kæde.

Instruktioner

•Tag nøglen fra tændingen og afbryde tændrøret før servicering din ridning plæneklipper. Bær tykke arbejdshandsker for at beskytte dine hænder fra skarpe komponenter.

•Tag ud bolte eller skruer sikring drev kæde dækning; typen og antallet af skruer varierer efter ridning plæneklipperen mærke og model. Afsat fjernet cover og hardware.

•Åbn master kæden link med en lille flad-skruetrækker. Bryde kæden, ved hjælp af en kæde værktøj, hvis det ikke har en master link. Juster kæde værktøj sonden med en af link-pins i ridning plæneklipperen kæde. Drej kæde værktøj håndtaget for at tvinge ud ønskede link pin og bryde kæden.

•Slip kæde off drev systemet. Glatte fjernet ridning plæneklipperen kæde og placere den på en polstret overflade.

•Brug kæde værktøj til at fjerne en uønsket link. Line op værktøj sonden med pin i den sidste kæde link; Drej håndtaget for at tvinge ud pin og gratis link. Gentag dette trin for at fjerne yderligere links efter behov.

•Fit, de to ende kædeled sammen og genindsætte en af de fjernede pins. Hold værktøjet kæden mod pin og drej håndtaget for at skubbe stiften på plads.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com