Sådan fjernes et Link i Metal-Band i en Armitron ur

October 11

Armitron ure bruger normalt en metal watch band med en lås Lås. Desværre, en størrelse passer ikke alle nødvendigvis. Justere en watch band til at passe dit håndled kræver fjernelse af links fra bandet. At fjerne et link eller flere links i et Armitron ur metal bandet består i at fjerne benene, at sikker bandene. Selv om guldsmede har særlige værktøjer til denne proces, kan du justere band link dig selv med et fælles efterbehandling søm.

Instruktioner

•Sæt watch bånd omkring din arm til at bestemme, hvor mange links kræver fjernelse. markere bandet med en blyant, så du kan let finde det link, du skal fjerne.

•Drej watch band så du kan se bagsiden af bandet og placere det så fladt som muligt på en plan overflade. Der er pile på de links, der er aftagelige. Du skal fjerne stifter i den retning, pilene peger.

•Sæt spidsen af en efterbehandling søm på knappenålshoved sikring halv-link til slutningen af watch band. Halv-linket er den der slutter årets band med låsen. Tryk på slutningen af søm med en lille hammer, indtil du kan få fat i PIN-koden fra anden siden.

•Sæt spidsen af søm over pin hovedet, der er nærmest linket, du vil fjerne. Tryk på neglen med hammer, indtil du kan fatte PIN-koden fra den modsatte side af bandet. Få fat i de to stifter med nål næse tænger og fjerne dem fra watch band. Fjerne linkene fra bandet.

•Sæt nye slutningen af bandet i mellem ørerne på halv-link. Skubbe pin ind link huller fra den modsatte retning af pilen. Placere søm over ende af pin og forsigtigt trykke med hammer, indtil stiften er flush på begge sider af bandet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com