Sådan fjernes et nedhængt loft

November 2

Nedhængte lofter er lavet ved at montere et system af metal gitre under et eksisterende loft eller et værelse & rsquo; s loft strøer, og derefter placere monteret loftplader i gridwork. Resultatet er en loft overflade der & rsquo; s nemme adgang, hurtige til at ændre, og kræver lidt vedligeholdelse. Installationsprocessen er lang der kræver omhyggelig montering af gridwork. Fjerne et nedhængt loft kræver meget mindre indsats. De fleste af de suspenderede loft er bygget til at skilles ad hurtigt, hvilket gør fuldstændig fjernelse et spørgsmål om at vende installation oparbejde uden at skulle bekymre sig om måling og montering stykker.

Instruktioner

•Tag loftet fliser fra gridwork ved vippe fliser opad på et hjørne og lystfiskeri fliser, så du kan glide dem ud af gitteret gennem gitteret åbning, der indeholder hver flise.

•Disassemble gridwork ved at fjerne de kryds tees placeret i hak i de primære metal løbere forlænge varigheden af rummet. Skub de cross tees opad fra metal løberne, begyndende med tees forbinder perimeter molding kører langs omkredsen af plads på loftshøjde med den nærmeste runner. Når tees fjerne hak i løberne, trække dem fra nettet til fuldstændig fjernelse.

•Tag ledninger kører fra loftet bjælker til løbere, ved hjælp af et par nåle-næse tænger til at bøje metal ledninger fra løberne. Begynde i den ene ende af en runner og fjern ledningerne udvide varigheden af runner, suspendere løbere på plads. Lavere runner til jorden, som du fremskridt langs dens længde.

•Tag bøjlen wire skruer fra loftet bjælker indeholdende top forbindelsen til suspension ledninger, ved hjælp af en skruetrækker.

•Tag perimeter molding cirkling værelse på loftet plan, ved hjælp af hammeren. Trække søm fra støbning med klo slutningen af hammer og derefter trække den støbning gratis fra væggen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com