Sådan fjernes et sidepanel på en elektrisk vifte

January 2

Fejlfinding en elektrisk vifte undertiden indebærer afmontering kabinettet. Dørhængslerne, elektroniske spark modul og andre elektriske komponenter er let tilgængelige via enhedens Sidepanel. At fjerne en Sidepanel på en elektrisk vifte er et spørgsmål om at finde alle de fastholde skruer. Demontering processen er generelt de samme blandt producenter med de forskelle er placeringen og antallet af skruer, der holder siden på plads.

Instruktioner

•Træk ud bunden køkkenredskaber skuffe. Nogle skuffer vil trække lige ud, mens andre måske har håndtag på den glidende jernbane på siden af skuffen. Skubbe en løftestang og det modsatte håndtaget ned med tommelfingeren og trække skuffen ud af den elektriske vifte.

•Shine en lommelygte inde i skuffen hulrum og finde sæt den enden af ledningen. Netledningen fra stikkontakten. Spørg en ven til at hjælpe trække den elektriske vifte fra counter-området. Skub vifte mod væggen først og vippe enhed frem bag. Dette frigiver de bageste ben fra anti-slip klippene i gulvet. Træk området fra området kabinet.

•Åbn elektriske spænder døren og rejser i toppen af rækken. Nogle områder har to skruer under den front læbe af toppanelet. Fjern skruerne med en Phillips-head skruetrækker. Løft det øverste panel og trække ud service stangen, der klip til bunden af panelet. Sæt enden af service stangen i det lille hul på det forreste hjørne af enheden for at holde toppen i positionen service.

•Tag skruer i bunden af kontrol panel hvor det opfylder siden du tager ud. Find de to til tre skruer på indersiden top kanten af sidepanelet. Fjerne dem med Phillips-head skruetrækker.

•Tag skruerne sikring sidepanelet til bageste panel med skruetrækkeren. Trække på bagsiden af sidepanelet fra området. Træk sidepanelet mod den bageste til at løsne de forreste faner fra frontramme af enheden. Sæt Sidepanel ud af din måde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com