Sådan fjernes et spejl fra et badeværelse væg, der var limet

January 23

Sådan fjernes et spejl fra et badeværelse væg, der var limet

Badeværelsesspejle installere på væggen med skruer eller konstruktion-grade selvklæbende placeret bag spejlet. En almindelig årsag til en boligejer at ønske at fjerne dette spejl fra badeværelset væggen er på grund af skiftende indretning for en badeværelse renovering. Badeværelsesspejle skrues på muren er nemme at fjerne. Limet spejle, der sidder fast på væggen med byggeri-grade limen vil tage mere tid, tålmodighed og værktøjer til at fjerne fra badeværelset.

Instruktioner

•Measure et stykke udskæring ledning med et målebånd, så det er 3 fod længere end badeværelse spejl samlede højde. Udskæring wire er et triple-flettet, stål wire bruges til at fjerne forruder. Det er undertiden omtales som klaver wire.

•Klippe wire ifølge dine målinger med wire snips. Wrap hver ende af udskæring tråd omkring et træ blok. Give en ende af udskæring ledning til en hjælper, og pålægge ham at holde den træ blok, så slutningen af wiren forbliver på plads ved hans hånd presset. Forstå anden enden af udskæring wire på samme måde som din hjælper.

•Brug langærmede skjorter, bukser, tykke handsker og øjenbeskyttelse før du begynder at fjerne glas for at beskytte dig og din hjælper i at bryde glas skårene.

•Sæt udskæring tråd bag badeværelse spejl, på den øverste kant mellem væggen og spejlet. Stramme udskæring stram ved at dreje ledningen yderligere op på begge ender af træ blokke. Har din hjælper stramme sin ende på samme tid.

•Hold wire så det er diagonal bag kanten af spejlet. Brug en savning, frem-og-tilbage bevægelse til at skære og tvinge wire dybere nedad under spejlet, opretholdelse af en stram hold på udskæring wire.

•Anbring en anden hjælper foran badeværelse spejl før du har savet halvvejs ned ved spejlet, at holde begge hænder på glasset til at sikre, at det ikke falder frem og splintre.

•Fortsæt til så udskæring ledningen og tilbage, indtil du har skåret helt gennem den lim, der holder spejlet på væggen. Fjerne spejlet fra væggen, og kassér eller genbruge det på en lokal genbrug af glas center.

Tips & advarsler

  • Du kan også købe forruden fjernelse kits, der har den ledning, der er knyttet til de medfølgende træklodser.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com