Sådan fjernes et varmelegeme i en Roper tørretumbler

September 7

Udskiftning af en defekt radiator i dit Whirlpool Roper vil tørretumbler kræve fjernelse af det gamle element først. Du skal tage det gamle element sammen med modelnummer på din tørretumbler til en appliance reparation facilitet til at købe den korrekte udskiftning. Roper tørretumblere bruge enten en kort eller en lang element, som du ikke kan bestemme før du tager back off-tørretumbleren.

Instruktioner

•Tag Whirlpool Roper tørretumbler netledningen ud af stikkontakten. Skub tørretumbleren væk fra væggen nok at du har plads til at arbejde.

•Løsn klemmen sikring udstødnings kanalen på bagsiden af tørretumbleren med en Phillips-head skruetrækker. Trække udstødnings kanalen fra tørretumbleren. Løsne klemmen, der sikrer strømkablet til den bageste panel af tørretumbleren med Phillips-head skruetrækker.

•Fjern otte skruer sikring bagpanelet til tørretumbleren med en møtrik driver eller topnøgle. Træk den bageste panel fra tørretumbleren og Placer det til højre side af tørretumbleren. Feed netledningen gennem bagpanel omhyggeligt for at undgå at skulle koble ledningen fra tørretumbleren.

•Locate varmelegeme bagpå højre side af tørretumbleren. Der er to lange dåser på hver side af Roper tørretumbler. Kan højre huser varmelegemet. Hvis der er to hex hoved skruer 6 inches fra bunden af dåsen, bruger din enhed det korte element. Hvis du ikke har de hex skruer, så din enhed bruger den lange element.

•Grab ledning ender der tilsluttes varmelegemet med et par nål næse tænger til enten den korte eller den lange varmeelement. Trække ledningerne fra varmen element terminaler. Fjerne ledningerne fra den Hej begrænse termostat på dåsen med nål næse tænger.

•Look på toppen af dåsen og Find den skrue, der sikrer rem, hvis du har langt varmeelement. Drej skruen mod uret til at fjerne det fra remmen. Vippe toppen af dåsen mod dig og opløfte frigøre kan fra bunden bevarer klip.

•Tag kan fra tørretumbleren, og Find den enkelt skrue, der sikrer varmeelement på indersiden af kan. Fjern skruen med Phillips-head skruetrækker og trække varmelegemet ud af dåsen.

•Fjern to hex skruer på hver side af bunden af dåsen med en topnøgle, hvis din enhed bruger den korte varmeelement. Træk den nederste del af dåsen fra tørretumbleren. Dette nederste del er komplet varmelegemet.

Tips & advarsler

  • Altid afbryde strøm fra apparater inden du forsøger reparationer.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com