Sådan fjernes fliser vægge

July 21

Flise vægge kan være stor for de formål, men de er helt sikkert ikke for alle. Hvis du er en af mange mennesker, som søger at fjerne fliser vægge fra din kælder eller badeværelse der er mange måder, hvor det kan gøres. Hold læsning at opdage nogle af de mere almindelige metoder til fjernelse af keramiske fliser fra væggene.

Instruktioner

Sådan fjernes fliser vægge

•Anvend en hammer og mejsel. Dette er en langsom metode til fjernelse, men formentlig den mest nøjagtige metode og den ene mindst tilbøjelige til at skabe nye problemer, som du går. Du kan være nødvendigt at gøre en lille lille område lappe med denne metode til at fjerne fliser, men noget selv fjernt lignende til typen reparation, der vil være behov for nogle af de hurtigere metoder, der bruges til at fjerne fliser vægge.

•Prøv elværktøj. For en meget hurtigere progression ty mange folk til elværktøj når du tager fliser fra en væg. Disse værktøjer er desværre ikke så nemt at finesse som en hammer (så svært at forestille sig, er der muligvis) og faktisk skader væggen bag flisen. Sommetider er skader nok at store områder af væggen, hvis ikke hele væggen, skal udskiftes.

•Opkald i professionelle om nødvendigt. For dem, der ikke interesserede i at investere meget tid til dette særlige projekt, ekspert hjælp er den bedste løsning langt. Det kan spare penge i nogle tilfælde, som de kan få arbejdet gjort hurtigt og ofte uden at beskadige de lag, der ligger under de eksisterende fliser.

•Finish fjernelsesprocessen ved hjælp af en selvklæbende remover til at rydde op eventuelle resterende rester. Dette er en af de vigtigste aspekter af arbejdet når lære at fjerne fliser vægge og en, der ikke ofte drøftes. Check din lokale hjem forbedring eller hardware butik for remover og rådgive om hvilket produkt der passer bedst til dine klæbende fjernelse behov.

Tips & advarsler

  • Altid holde sikkerhed først. Bære beskyttelseshandsker og briller og bortskaffe konstruktion vragrester sikkert så godt.
  • Holde børnene væk fra byggeri (eller i dette tilfælde nedrivning) områder fordi når du fjerner flise vægge kan de finde mange skarpe og potentielt farlige fragmenter.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com