Sådan fjernes gamle gulv flise mørtel fra beton

November 18

Sådan fjernes gamle gulv flise mørtel fra beton

Tynd-sæt mørtel, materiale typisk anvendes til at sammenføje fliser til betonfliser, skaber et stærkt bånd mellem fliser og beton. Mørtlen fortsætter med at helbrede over tid, bliver så hårdt som rock, så skrabning og kemiske behandlinger ofte undlader at fuldt ud fjerner den. Den eneste realistiske måde at fjerne gamle gulv flise mørtel fra beton er den professionelle måde: med en heavy-duty gulv slibemaskine. Mange hjem forbedring butikker og de fleste værktøj udlejningsbutikker leje gulv vinkelslibere. Udstyret med diamant slibning diske, et gulv slibemaskine krat din slab ren og forbereder overflade til at modtage en ny finish.

Instruktioner

•Tag møbler og små apparater fra rummet til at forberede arbejdsplads. Vedhæfte plast drop-klude til vægge og over dør- og vinduesåbninger med malerens tape til at forhindre støv fra klamrer sig til overflader og infiltrerer tilstødende værelser. Drapere plast drop-klude over tællere og store apparater, og binde drop klude kanter med malerens tape.

•Skub grinder's styret nedad til at løfte den slibning diske fra gulvets overflade. Balance vinkelsliberen på sine hjul og skubbe vinkelsliberen til det område, du slibning. Sætte på en åndedrætsværn og beskyttelsesbriller.

•Drej på vandforsyning slange og spray overfladen af beton gulvet hvor du vil slibning; en fugtig overflade producerer mindre støv.

•Skub grinder's styret nedad til at hæve den slibning diske fra gulvets overflade. Skifte den vinkelsliberen motor til positionen "on". Tillad motoren til at starte og nå fuld operationel hastighed. Lette den mølle diske på gulvet.

•Drej diske hen over gulvet i en orbital bevægelse. Male ca 2-mund-square dele af gulvet på et tidspunkt. Tillad ikke grinder til at forblive stationære; Hvis stationære, vil vinkelsliberen skabe en depression i den betongulv. Køre vinkelsliberen på tværs af området dækket med gamle mørtel. Hæve den mølle diske fra gulvet og slå den mølle kontakten til "off" position.

•Sweep slibning arbejdsområde med en kost til at fjerne støv og bidder af mørtel. Inspicere arbejdsområdet for resterende mørtel. Våd arbejdsområdet med haveslangen. Hæve den mølle diske, skifte maskinen ind "på" position og gøre en anden køre i hele området dækket med gamle gulv flise mørtel.

•Drej off gulv slibemaskine. Feje og inspicere arbejdsområdet. Foretage yderligere slibning løber hen over gulvet til helt at fjerne den gamle mørtel.

•Sweep overfladen af arbejdsområdet med en kost efter finalen køres af vinkelsliberen. Våd arbejdsområdet overflade med haveslangen og rense det med en våd- og støvsuger.

Tips & advarsler

  • Bruge lærredet drop klude, hvis du har brug for en tunge alternativ til plast drop-klude.
  • Hvis dit hjem blev bygget før i 1970 ' erne, kan asbest-baseret lim have været brugt til at overholde din gulvfliser. Hvis du tror, dit hjem indeholder asbest produkter, kontakt en professionel asbest-fjernelse service.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com