Sådan fjernes gamle maling fra en stol

January 8

Sådan fjernes gamle maling fra en stol

Hvorvidt du gendanner den naturlige træ finish til din stol, eller ønsker at afprøve en faux finish teknik som træ vask, skal du starte med opgaven at fjerne den gamle maling. At få den gamle maling off en stol er en rodet job, men ikke en meget vanskelig, og er let opnås over en weekend. Arbejde i et udendørs område fri fra vind og støv, og væk fra kæledyr eller børn spille områder.

Instruktioner

•Forbered dit arbejdsområde ved at fastsætte flere lag af avisen til at beskytte gulvet fra kemikalier. Giv dig selv en stor plads til at arbejde, om avisen til mindst den højde af den stol, du arbejder på. Hvis stolen har en polstret sæde eller andet område, som du ikke ønsker at behandle, fjerne det hvis det er muligt eller dække det godt ved hjælp af malertape og plastfolie. Gøre sikker på stolen er ren--gratis fra enhver snavs eller snavs-- og tør.

•Glatte væk enhver peeling, skår eller boblende ru områder af maling bruger sandpapir. Sand let at undgå slibning træ under. Brug ståluld, hvis nødvendigt. Vakuum eller børste væk alle støv med et piskeris kost eller blød klud og erstat avis med nye plader til at beskytte gulvet.

•Tag på handsker, maske og tøj til at beskytte din hud og ansigt mod mulige sprøjt. Indstille stolens på sin side og sprede et lag af flydende strip over områder ikke rører avis ved hjælp af en engangs skum børste eller indsnævre malerpensel. Lad væsken absorbere for tre timer eller længere, ifølge producentens anvisninger på etiketten

•Aftør væk flydende strip og opløste maling med en rå klud. Bruge ru håndklæder og/eller ståluld puder til at fjerne. Tørre ved hjælp af medium pres, pas på ikke for at ridse træets overflade.

•Drej stolen over og gentage trin 3 og 4 på anden siden af stolen efter fjernelse af væsker. Hvis områder af maling forbliver efter behandling af hele stolen, også gentage behandlingen i trin 3 og 4, anvende flydende strip til de ramte områder kun

•Toss væk alle håndklæder, avis, ståluld og pensler anvendes. Ren stolen ved hjælp af træ renere at skylle væk resterende kemikalier fra stolen.

Tips & advarsler

  • Dette er et fremragende projekt for læring faux finish teknikker-- og bruge op nogle sidesten latex maling. Prøv farve-vask, gnide på træ, stenciling, eller endda forgyldning teknikker for at fuldføre dit projekt.
  • Følg alle producentens anbefalinger for sikkerhed og skik instruks, når du bruger flydende maling strip for at undgå skade.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com