Sådan fjernes gamle motorolie fra beton

September 27

Et af de mest grimme og irriterende problemer en boligejer ansigter beskæftiger sig med gamle motor-oliepletter på en konkret indkørsel. Desværre, selv om at fjerne de seneste oliepletter fra beton er en relativt simpel opgave, at fjerne pletter, der har haft en chance for at indstille længere tid er ofte ganske udfordrende. Men selv når konfronteret vil ældre olie pletter, har du stadig metoder for at hjælpe dig i fjernelse, så længe du er villig til at sætte i tid og kræfter.

Instruktioner

•Gather flydende opvaskemiddel, en krat pensel og en spand vand. Hæld nogle flydende opvaskemiddel på pletten. Tilsæt vand til opvaskesæbe. Våd ned beton omkring pletten, også. Dette forhindrer eventuelle olie frigives under renseprocessen fra forårsager en anden plet.

•Scrub pletten med penslen kraftigt. Tilsæt vand nok til at skabe en rig lather over pletten. Når den flydende sæbe blander med olie, vil den løsne pletter fra beton. Når olie pletten er fjernet, ikke skylle overskydende olie og vand ud i indkørslen. Dette vil forurene din værftet eller nabolag.

•Blot op blanding fra beton med papirservietter eller kattegrus. Bortskaffe det på en losseplads, certificeret til denne type af miljøfarlighed. Tal med din affaldsindsamling tjeneste at se, hvis det kan hjælpe dig med bortskaffelse.

•Pour et opløsningsmiddel, såsom Petroleum, på den gamle pletten hvis du ikke er tilfreds med resultaterne fra ved hjælp af flydende opvaskemiddel. Men husk at opløsningsmidler er brandfarlige, og træffe passende forholdsregler. Hvis beslutte at bruge Petroleum er nødvendige, rådføre sig med din brandvæsen for Sikkerhedstips.

Tips & advarsler

  • Angribe pletten med flere scrubbings, hvis det er nødvendigt. Nogle ældre pletter vil har brug for mere end én ansøgning. For at forhindre oliepletter, bruge en kommerciel konkrete behandling, der indeholder silan og siloxan. Disse stoffer hjælpe med at forhindre beton fra absorberende væske.
  • Brug ikke en stålbørste krat på beton, da det kan ridse finish.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com