Sådan fjernes glas pejs døre

June 18

Glas pejs døre er en populær sikkerhed vare på de fleste moderne pejse. Når pejsen ikke er i brug, døre kan holdes lukket for at spare energi, eller når i brug, kan dørene holdes lukket at holde vildfarne gnister fra antændende inde i huset. Du kan fjerne dørene, hvis der er revner i glas eller af dekorative grunde. Håndtering af glas kan synes vanskeligt, men med glas pejs døre, fjernelse er meget lettere end installationen. De er faktisk kun holdt i sted af et par skruer og justerbar klemmer.

Instruktioner

•Locate to L-formede beslag på bunden af dit glas pejs døre. Disse hold døren til rammen. Det kan være nemmere at finde disse beslag hvis du åbne døren lidt og bøje dem af vejen.

•Brug en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker, skrue hver af de fire skruer fra parenteserne. Dørene vil nu blive hængende ved overligger klemmer på toppen af døren. Gem disse skruer, hvis du beslutter dig for du vil genbruge dørene i fremtiden.

•Brug tænger, Løsn tommeskruen på overligger klemmer. Når det er løs, skru resten af vejen med fingrene. Har et fast hold af din dør, som det løsner for at undgå, at hele døren crash og bryde hvis døren kommer unclamped, før du er færdig.

•Unclamp døren fra den øverste metal overligger bar hvor det er nu løst monteret. Du skal bruge to hænder, og du bliver nødt til at vippe døren lidt for at få det unclamped.

•Tag døre, være omhyggelig med ikke at bryde glas som du manøvrere dem ud af pejsen åbning. Opbevares i et sikkert område.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com