Sådan fjernes glas ringe fra marmor

July 15

Hvis du elsker udseendet af marmor og nyde det i dit hjem, så er det meget sandsynligt, at du også får den tvivlsomme fornøjelse at nyder denne sten modtagelighed for vand mærker. Den mindste forsinkelse i at fjerne en svedig glas fra en marmor bordplade kan resultere i alvorlige "glas ringe", at mar din tællere smukke udseende. Næsten altid, medmindre glasset var faktisk lavet af en type af metal, ringene er ikke pletter, men faktisk ætsning, har tæret marmor. Uanset hvad, kan du ofte fjerne disse ringe.

Instruktioner

•Prøv løfte en mineral pletten med hvid eddike. Mætte en ren klud med eddike og placere den over mineralske pletten i 60 sekunder. Dette skal løfte mineralerne og efter 60 sekunder skal du være i stand til at tørre dem væk ved hjælp af blide tryk fra en ren, blød klud.

•Polish lys vand pletter eller ætsning væk med marmor polering fløde. Hvis ætsning ikke er dyb, kan du muligvis gøre det usynlige ved polering område af marmor selv. Bruge en marmor polering cream og den ledsagende svamp til at anvende den. Buff efter retninger (mærke-specifik) med en blød klud.

•Fjern den korroderede overflade selv. Det er risikabelt og du vil sandsynligvis stadig nødt til at bringe i en professionel til at repolish din marmor og potentielt udbedre de skader, som du selv har gjort ved slibning korroderede området af marmor. Brug ståluld til at øge ordrer (0, 1 og derefter 2) til at fjerne korroderede stenen. Hvis 0 ikke fjerner nok marmor, derefter flytte til 1 og 2. Behandle skrubbede område med marmor polsk eller har en professionel repolish området.

•Hav dit glas ringe behandlet af en professionel. Mens dette ikke er den billigste måde at beskæftige sig med glas ringe, er det generelt din sikreste løsning hvis eddike og marmor polsk ikke gøre tricket.

Tips & advarsler

  • Får ikke marmor bordplader i dit køkken uden at implementere de passende beskyttelsesforanstaltninger, såsom at gøre sikker på, at det er forseglet korrekt fra vandet og at du sted briller på træ skærebrætter eller coastere hver gang du placerer dem på disken.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com