Sådan fjernes glas ringe fra møbler

November 23

Sådan fjernes glas ringe fra møbler

Glas ringe på møbler ser typisk ud som runde hvide cirkler. De er forårsaget af spilde vand på træet eller ved at angive en våd glas på træ møbler; drinks med smeltende is terninger forårsage de værste pletter. Der er produkter på markedet, du kan købe til at fjerne pletter. Men hvis du har mineralske spiritus på hånden, kan du bruge dem til at slippe af med de grimme glas ringe, ifølge Reader's Digest.

Instruktioner

•Tag stykke møbel udenfor og væk fra åbne flammer og gnister. Mineralske spiritus afgiver giftige dampe og er også meget brandfarligt. Læs og følg advarslerne på objektbeholderen mineral spiritus, så du kan bruge dem sikkert.

•Tag på gummihandsker og sikkerhed goggles. Derefter dyppe kluden i den mineralske spiritus. Gnid glas ringe på træmøbler at gøre dem til at forsvinde. Det kan tage et par minutter af gnide for at slette pletterne. Dyppe kluden for at få mere mineralsk spiritus efter behov. Kemiske vil opløse voks finish på træ til at fjerne pletter.

•Sammenligning område på møbler du netop renset med den omgivende overflade. Hvis det ser kedeligt, Rens hele overfladen med mineralske spiritus, ifølge Reader's Digest. Derefter anvende en frakke af møbler voks at bringe tilbage glans.

Tips & advarsler

  • Holde mineral ånder ud af utilgængeligt for børn og kæledyr.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com