Sådan fjernes let Blubs fra en hængende Carport lys

April 25

Sådan fjernes let Blubs fra en hængende Carport lys

En hængende carport lys, pr. definition vil være installeret på en stråle og vil hænge fra taget af en carport. Hvis du vil ændre pæren, kan du bruge en stige; lejdere er imidlertid i sagens natur farlige. Du kan glide på en rung og falder, eller stigen kan vælte, hvis det er usikker eller du gå et trin for højt. Der er en langt lettere og sikrere måde at ændre en hængende carport pære, der stort set alle kan gøre.

Instruktioner

•Tilslut den pære skifter til udvidelse håndtag. Skifteren vil skrue fast på toppen af udvidelse håndtag, ligesom en kost skruer på et kosteskaft. Der findes flere forskellige hoveder. Nogle har blæksprutte arme, nogle har en sugekop enhed og nogle har en fjederbelastet bur at forstå pære med. Bruge typen hoved, der passer til dine behov.

•Udvide håndtag til den højde, der er nødvendige for at forstå pæren. Spænd håndtag udvidelse nødder, når den rigtige højde er nået.

•Sæt lederen af pære skifter på pæren. Octopus arme og fjederbelastede bure arbejde godt for glødepærer og kompakte fluorescerende (CFL) pærer. Sugekop hoveder arbejde godt for projektører og oversvømmelse lys. Hvis pæren har knust, bruge en base remover hoved.

•Drej udvidelse pole mod uret for at fjerne pæren. Når fjernet, sænke pæren, således at du kan få fat i det, træk den ud af skifteren og erstatte det med en ny pære. Ombytte den oparbejde hen til oprette den ny pære.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com