Sådan fjernes lidt rustne fra en bore-skruemaskine

August 28

Rust kan bevise en formidabel fjende, især når det danner på værktøjer som øvelser og borehoveder. I virkeligheden, hvis et borehoved har været forladt i driveren og udsættes for fugt, vil den efterfølgende dannelse af rust gøre boret alle, men ubrugelig. Du kan hjælpe med at forhindre fremtidige korrosion fra akkumulere på Boremaskinen ved at gemme det i et tørt område. Hvis bit eller bore bliver våd, tør det straks. Altid fjerne smule fra boret efter du er færdig med at arbejde og spray en lys frakke af gennemtrængende olie på den drill chuck.

Instruktioner

•Sæt boret i en skruestik så at bit opad. Dette vil forhindre den gennemtrængende olie fra dræning eller dryp fra rustne bit og chuck. Stramme skruestik omkring drill, bruger kun nok pres til at holde det på plads. Pas på ikke at beskadige boret når stramning i skruestik.

•Spray nogle gennemtrængende olie på boret og chuck. Liberalt frakke hele mekanismen med olie. Gennemtrængende olie vil hjælpe løsne rust og frigøre de bevægelige dele i spidsen af boret.

•Wait. Hvis det er muligt, tillade den gennemtrængende olie at suge på drill bit og chuck for mindst en time. Men hvis du kan spare et par timer eller endda lade det suge natten over, vil forbedre dine chancer for succes.

•Tryk omkring boret og chuck med en lille kobber kølle. En kobber mallet vil reducere risikoen for at beskadige boret. Aflytning, selv vil bidrage til yderligere bryde væk enhver resterende rust eller korrosion, der holder borehoved på plads.

•Kontroller chuck er helt åben. Hvis chuck er lukket, skal du bruge tasten forsynet med Boremaskinen slå chuck åben. Hvis din boremaskine har en nøglefri borepatron, blot slå chuck i hånden for at åbne den.

•Sæt et par låsning tænger til drill bit og vride det indtil det er løs, og du kan trække den fri fra boret. Også prøve at dreje lidt mod uret for at løsne det. Pas på ikke at tvinge lidt fra side til side, da dette kan forårsage bit til at bryde ud inde i boret. Hvis bit nægter at rokke, genanvende mere gennemtrængende olie og lad det i blød natten over. Fortsætte med at anvende olie og trykke borehoved og chuck med en kobber kølle. Til sidst vil du kunne trække lidt ud af driveren med låsning tænger.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com