Sådan fjernes motoren fra Whirlpool opvaskemaskine

September 3

Vandpumpe på Whirlpool opvaskemaskine forbinder direkte til motoren. Du bliver nødt til at trække ud hele forsamlingen for at fjerne motoren fra opvaskemaskinen. Forsamlingen sikrer at opvaskemaskinen fra under bunden af enheden. Fjernelse af adgangspanelet vil være nødvendigt at afbryde forsamlingen. Når du fjerner forsamlingen, kan du tage hele stykke til en appliance værksted for en udskiftning.

Instruktioner

•Drej off miniafbryderen til Whirlpool opvaskemaskine. Effektafbryderen er inde i dit hjems elektriske panel.

•Åbn opvaskemaskine dør og trække sig ud de øvre og nedre parabol reoler. Hvis du har en øvre og nedre spray arm, hold den nederste spray arm med den ene hånd og dreje begrænsningen dyse sikrer der spray arm mod uret med den frie hånd. Hvis du kun har en lavere arm, drej møtrikken mellem spray arm og bunden af opvaskemaskinen mod uret med en rørtang. Træk den nederste spray arm ud af opvaskemaskinen.

•Luk opvaskemaskine døren og fjern de to skruer, der sikker toppen af tå panel til opvaskemaskinen med en Phillips-head skruetrækker. Skruerne vil være mellem bunden af døren og toppen af panelet tå.

•Fjern de skruer, der sikker bunden af panelet tå og adgang panel til opvaskemaskinen med Phillips-head skruetrækker. Den motor og pumpe forsamling vil være synlig under bunden af opvaskemaskinen.

•Træk ledning stik med fingrene og afbryde ledning stik fra motoren. Placer en lavvandet gryde under vand pumpen slanger. Finde den komprimering klemme, der sikrer drain slangen til pumpen. Tryk på kompression klemme enderne sammen med et par kanal lås tænger og skub klemmen ned slangen. Træk slangen ud vandpumpe og slutningen i den lavvandede pan.

•Find fire gummi klemmer, som sikre den motor og pumpe forsamling til opvaskemaskinen. Drej gummi klemmer ud 90 grader til at frigive den motor og pumpe forsamling. Åbn opvaskemaskine døren og løft den motor og pumpe forsamling af opvaskemaskinen.

Tips & advarsler

  • På grund af kompleksiteten af pumpen er det en god idé at have apparatet reparation facilitet Fjern pumpen fra motoren.
  • Altid afbryde strøm fra apparater inden du forsøger reparationer.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com