Sådan fjernes mug fra en have planten naturligt

October 29

Svampesporer er overalt og en væsentlig del af økosystemets nedbrydning proces. Hvid eller grå mug kolonier tage lejlighedsvis bopæl på haveplanter, især efter en længere periode af cool, fugtigt og regnfuldt vejr. Mug på levende plante væv er næsten altid problematisk. Hvis de ikke behandles omgående, vil det dræbe plantevæv det koloniserer. Den bedste måde at styre parasitære er at beskære det angrebne væv for at stoppe spredningen.

Instruktioner

•Prune væk enhver plante væv, der viser tegn på skimmelvækst. Også beskære alle døde eller døende væv. Rådnende væv er grobund for skimmelsvamp. Døde eller døende væv er let at identificere. Bare kigge efter nogen blade, der ikke er en sund grøn. Brun, sort, mush eller andet usundt udseende væv. Sveske støbt blade ud helt. Sveske stammer tilbage til 1/2 tommer i den sunde grønne væv. Tør din sakse ned med en klud fugtet med sprit efter hver skåret til at hindre spredning af mug.

•Fjern alle døde plantemateriale fra haven sengen. Hvis barkflis nedenfor anlægget er dækket med mug, fjerne det så godt. Erstatte det når vejret er tørrere.

•Burn alle beskæring og mugne plantemateriale eller begrave det væk fra haven i det mindste den ene fod dyb.

Tips & advarsler

  • Observere planter med sort mug nøje. Se efter tegn på sticky stier langs blade og stængler af planter, et tegn på at dine planter har et større problem end skimmelsvamp. Kendt som "sodede mug" denne svamp vokser hyppigst på sticky sekreter af bladlus, skalaer, whiteflies og andre plante-parasitiske insekter. Sodede mug kan simpelthen tørres ud af plantens blade med en fugtig klud. Men for at holde det i skak, skal du først kontrollere insekt problemet.
  • Ikke gider beskæring planter, der har skimmel dækning på mere end 1/3 af deres løv. Helt udrydde alvorligt støbte enårige. Skære hårdt støbt stauder ned til jordoverfladen.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com