Sådan fjernes mug fra Popcorn loft

November 22

Det er almindeligt kendt, at skimmel og meldug kan føre til sundhedsmæssige problemer, hvis ikke taget sig af straks. Det ser endda usunde. Ældre popcorn lofter kan udgøre yderligere problemer, som denne ulige-tekstureret udseende er ofte malet asbest. Kombinationen af to udgør en forfærdelig sundhedsrisiko og skal være en tendens til hurtigt. Det er en enkel, men ubehagelig proces, men mere end værd i sidste ende.

Prep området

Mug sporer udgøre en sikkerhedsrisiko, som det er, så du ikke ønsker dem at komme over hele. At have mug på loftet udgør en temmelig vanskelig opgave, men med lidt forsigtighed, dette kan gøres sikkert. Line gulv nedenunder med aviser eller en tarp at indsamle meldug. Du ønsker ikke dette at få ind i tæppet eller på dine møbler. Sørg for at flytte alle møbler ud af vejen så godt. Holde vinduerne lukket, så ingen mug sporer kan blive fanget i en brise og flyve gennem luften til andre dele af huset.

Sikkerhedsforanstaltninger

Mug sporer kan medføre åndedrætsbesvær, som kan asbest, beskytte dig selv er af stor betydning. Bære handsker, briller beskytte dine øjne og en maske for at undgå at indånde noget af det i. Når du er færdig, skal du sørge for at tage det tøj du var iført off straks og placere det i en pose til at tage udenfor og ryste før vask.

Rengøring området

Bland lige dele brintoverilte og vand i en sprayflaske og mætte området. At lade denne blød i 5-10 minutter vil gøre det lettere at rengøre. Når det har blødgjort, skal du bruge en medium børste til forsigtigt børste væk meldug. Anvende flere af løsning efter behov.

Rens området godt, afhente underlaget og fold det til fælde i løs meldug og tage det udenfor. Lukke sig op den Vinduer at ventilere området når meldug er væk. Hvis området på loftet har tendens til at være problematisk for akkumulere meldug, spray området med løsningen en gang om måneden for at holde meldug i skak.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com