Sådan fjernes mug & mug fra træ møbler

February 27

Sådan fjernes mug & mug fra træ møbler

Skimmel og meldug er et fælles problem for udendørs møbler eller møbler i en klamme miljø, som en kælder uden en luftfugter at fjerne fugt fra luften. Mug er et giftigt stof, der kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer, og meldug pletter forlade ubehagelige misfarvning på møbler. Undertiden porøse træ møbler, såsom ahorn, dollar kan blive ødelagt, hvis ikke ordentligt rengjort for at fjerne mug og meldug.

Instruktioner

•Rengør skimmel og mug fra træ møbler med fælles husstand ingredienser. Fyld en spand halvvejs med koldt vand. Bland 2 capfuls af blegemiddel i vandet. Sætte på engangs plast beskyttelseshandsker og en kemisk fume maske til at beskytte mod blegemiddel dampe. Bære disse varer gennem hele processen. Tag møbler uden for eller hvis inde, korrekt ventilere ved at åbne vinduer. Sprede en presenning på gulvet omkring eller under møbler at beskytte Gulvbelægning fra blegemiddel.

•Soak en krat pensel med stærke børster i vandet med blegemiddel. Derefter begynde at skrubbe meldug pletter med en scrub pensel. Hvis meldug ikke løfte let, vent 10 minutter og krat igen, denne gang med en smule mere blegemiddel.

•Fyld en spand med rent vand. Tilføje en generøs capful mild skålen vaske, noget med desinficerende egenskaber. Sættetid en krat pensel i sæbevand og derefter begynde at skrubbe møbler. Brug en mild alkali, såsom trinatriumphosphat, hvis mildt rengøringsmiddel ikke virker. Bruge 8-10 tbsp. til 1 gallon (3,8 liter) vand. Krat trinatrium fosfat og vand blandingen på møbler; derefter skylles ren.

•Applicer wood cleaner lavet til at fjerne mug og meldug fra træ møbler med en ren krat pensel. Krat væk for skimmel og meldug, omhyggelig med at skylle penslen i et hjælpeprogram vask, som du rense, at udrydde mug eller meldug, og ikke sprede det rundt. Gentag som nødvendigt, indtil der er ingen spor af mug eller meldug pletter tilbage på den træ møbler.

•Tag dårlig eller overdreven mug fra træ møbler ved stripning møbler. Alt efter hvor slemt mug er, skrubbe mug kan frigive farlige skimmelsporer i luften. Gendanne de møbler, hvor skimmel og meldug er til helt udrydde skimmel og meldug vækst.

•Anvend en kemisk stripping agent. Male den kemiske stripping agent over formen med en pensel. Før den kemiske stripping agent fuldt tørrer, tage en spartel eller skarpe skrabe værktøj, og i en bevægelse, skrabe eller løfte skimmel væk. Bortskaffe afsnittet mugne straks i en plastik affaldssæk og derefter Forsegl posen.

•Ansigt over de nyligt afisolerede dele af træmøbler med en elektrisk sander eller 320-sandkorn sandpapir til at udjævne kornet og genoprette overfladen efter skrabning. Fjerne træstøvet med en malerpensel.

•Stain træ i en vandtæt og mug-bevis pletten af dit valg. Tage en ren pensel og dyppe den i pletten. Anvendelse i selv slagtilfælde. Fjern overskydende pletten med en tør klud. Forsegle træ med en højglans lak, der forhindrer fremtidige skimmelsvampe eller mug vækst. Brug en ren pensel og anvende jævnt. Male en anden frakke, hvis nødvendigt. Vente på den første frakke til tørre, før du anvender andet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com