Sådan fjernes mug på møbler

December 25

Mug er en svamp, der vokser i fugtige (eller fugtigt) områder, der modtager lidt sollys. Det har en tendens til at angribe møbler, der er på lager eller i et rum som en kælder. Fjerner mug er vigtigt, fordi det kan skade møblet. Skimmelsvamp kan også blive en sundhedsfare. Metoder til at fjerne mug afhænger af hvilket materiale blev brugt til at lave møbler.

Instruktioner

Procedurer

•Spray et træ eller polstring cleaner på den mugne del af møblerne. Aftørre møbler med en klud. Dyp en klud i varmt vand. Vride ud af klud og tør igen.

•Mix en opløsning af rengøringsmiddel og vand til at desinficere møblet. Bland en kop af rengøringsmiddel til alle tre dele vand. For skimmelsvamp, der har gennemsyret i overfladen af møblerne, bruge en løsning af klor blegemiddel, rengøringsmiddel og vand. Blandes én del blegemiddel for alle fem dele vand.

•Test løsning på ryggen (eller bund) af møblerne. Vent et par minutter for at se hvordan det påvirker træ. Dette er især vigtigt, når du bruger klor blegemiddelopløsning. Brug en mere fortyndede blanding, hvis den første løsning ændrer farven på møblerne.

•DIP en klud (eller svamp) i løsning. Tør møbler. Tør hårdere for mug, der har invaderet overfladen af de møbler, dette vil hjælpe med at fjerne støber fra sine rødder.

•Rinse møbler. Tillad møbler til tørre som helt som muligt. Sigter mod en fan på møbler hvis inde. Hvis det er muligt, tage møbler udenfor og udsættes for solen.

Tips & advarsler

  • Det er vigtigt at fjerne mug fra møbler i sin vorden. Jo længere er mold tilladt at vokse, jo vanskeligere bliver det at fjerne. Det er helt muligt, du kan have til at skille sig af med polstrede møbler.
  • Bære gummihandsker, gammelt tøj, øjenbeskyttelse og en kirurgisk maske, når skrubbe skimmel. Skimmelsvamp kan være giftige. Være meget forsigtige med at bruge klor beach løsning på polstrede møbler. Brug ikke løsningen med blegemiddel på færdige flader.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com