Sådan fjernes pletten farve når lakering træ

January 12

Nogle gange arve boligejere kabinetter eller træ trim med en stil, der er ikke ligefrem deres kop te. Plet på den eksisterende træ kan være for mørk eller for lys for deres smag og udsmykning stil. Det er billigere at refinish træstykker end at købe nye. Men hvis du er usikker på, hvilken type finish blev brugt på træ før, det er ikke en god idé at blot anvende en anden plet over toppen, selv hvis du kun ønsker at blive mørkere farve. Fjern den eksisterende finish før re farvning din træstykker for en tilfredsstillende færdige projekt.

Instruktioner

•Løsn og fjerne alle døre og skuffefronter fra din brik. Placere disse på en flad overflade beskyttet med avisen eller en tarp. Fjerne elementer holdes inden for træ-element og gemme dem sikkert.

•Rengør de eksisterende træflader med en trinatriumphosphat sæbe. Arbejde væk genstridige snavs, fedt og andre pletter ved hjælp af en mellemlang vægt skrubbe pad. Fjern overskydende sæbe med en let fugtig, ren klud, og lad de træ stykker tørre grundigt.

•Applicer et tykt lag af semi-Indsæt kemisk stripper hele hver af træoverflader med en pensel. Lad det hvile, indtil toppen begynder at boble. Strip off de fleste af finish med en maling skraber og er færdig med at fjerne resten med medium-grade ståluld.

•Soak en ren klud med lak tyndere og gnide ned alle brikkerne. Fjern eventuelle overskydende kemisk stripper og overlade alle overflader rene. Lad alle træ tørre før lakering som du ønsker.

Tips & advarsler

  • Altid sikre ordentlig ventilation når lakering træ.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com