Sådan fjernes Rust fra en fordamperfladen

February 27

En fordamperfladen er en del af kølesystemet af store apparater såsom vaskemaskine, tørretumbler, klimaanlæg og køleskabe, der genererer en masse varme. Fordamperfladen køler ned af maskinerne. Hvis rust formularer på spolen, virker apparaterne ikke så godt. Rust former, fordi fugten er oprettet under køling processen og bliver på de metal spoler. For at forhindre apparater fra at bryde ned, skal du fjerne rust fra spolen. Der er flere måder at få din fordamperfladen rust-fri.

Instruktioner

•Tag apparatet. Læs instruktionsbogen til at lokalisere fordamperfladen. Hvis manuelt ikke er tilgængelig, besøge producentens websted for en onlinekopi af lignende modeller.

•Scrub rust med ståluld eller en skrubbe pad til at fjerne rust på spolen. Anvende en lille smule af mineralsk olie på spolen med et stykke køkkenrulle. Lad olien på spolen i flere minutter. Skrub igen med ståluld skrubbe puden. Aftørre ren med en fugtig klud og tør.

•Applicer hvid eddike til at spole med et stykke køkkenrulle. Lad eddiken synke ned i rust i 10 til 20 minutter. Skrub coil igen for at fjerne de hårde rust pletter. Rengøres med en klud og tør spolen.

•Pour en lille mængde af naval gelé på et papir håndklæde og anvende gelé til fordamperfladen. Lad den i 5 til 15 minutter. Skrub ud rust og naval gelé med en skrubbe pad. Tørre coil rengøre med en fugtig klud og tør spolen. Arbejde i et godt ventileret område og bære gummihandsker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com