Sådan fjernes Rust fra en Metal pæl laden

November 18

En metal pæl laden er en struktur, der fungerer som en kolonne for at knytte taget og er normalt bygget hus heste. Disse kolonner er normalt forankret i beton. Væggene i laden kan også knyttet eller skruet ind polakkerne. Metal laden pole kits, sælges online og i bygning levering butikker, er fremstillet af en lang række metaller fra chrome til aluminium. Metal polakker kan blive rusten, hvis den beskyttende rust-bevis belægning aftager og derefter stangen kan blive udsat for en masse vand eller fugt. Fjernelse af rust pletter er en del af vedligeholdelsen.

Instruktioner

•Scrub væk i rust. Bruge en skrubbe pad eller wire pensel til at skrubbe væk rust fra metal pol. Brug kraftige strøg på de større områder. Fordi metal polakkerne er designet til at holde op en stald, er de sturdy, så brug af magt ikke vil forårsage nogen strukturelle skader. Tør rust.

•Applicer smøremiddel, enten WDF-40 eller mineralsk olie, med en skrubbe pad, eller du kan sprøjte WD-40 på de rust pletter. Tillad smøremiddel til at trænge ind de rust pletter i ca 15 minutter. Skrub ud rust med skrubbe pad. Brug et fugtigt stykke køkkenrulle til at rense ud for rust og smøremiddel. Tør den metal pole. Brug et smøremiddel på de stædige rust pletter. Fordi metal laden polakkerne strække bygningens højde, vil en stigen være nødvendigt at fjerne rust på højere niveauer.

•Tag på gummi handsker og anvende naval gelé på de vanskelige rust pletter. Hæld lidt naval gelé på et stykke køkkenrulle og derefter anvende gelé på de rust pletter. Vente flere minutter for naval gelé kan træde i kraft. Aftørre rust og naval gelé bruger papirhåndklæder. Tør metal pæl Laden, rene og tørre. Den vigtigste ingrediens i naval jelly er fosforsyre, som opløser rust. Fordi rust flyttefirma er sikre for mennesker at bruge, vil produktet ikke forårsage problemer for hestene.

Tips & advarsler

  • Det er vigtigt at have masser af ventilation, når du bruger naval jelly. For ekstra pleje, åbne døre og vinduer eller forlade hestene i carrel mens rengøring off rust.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com