Sådan fjernes Rust fra en vand-blødgører

February 20

Vandblødgøringsapparater fjerne hårde mineraler som kalcium og magnesium fra vandforsyningen. Disse enheder kommer i mange forskellige størrelser og figurer til at rumme forskellige situationer. De fleste Afkalkningsanlæg er lavet af metal, hvilket gør dem modtagelige for rust. Når overfladen af vandet blødgørere er ridset eller beskadiget på anden måde, bærer den rustfri belægning væk, hvilket gør metal nedenunder rusty. Med avanceret rust, vand skyllemiddel kan blive beskadiget og stoppe med at arbejde. At fjerne rust, første gang det vises er den smarteste ting at gøre.

Instruktioner

•Tag rust på overfladen af afkalker, ved hjælp af en ståluld pad.

•Pour tabel salt og kalk saft i en skål. Anvende denne pasta til afkalker, ved hjælp af en køkkenrulle. Lad blandingen bosætter sig i rust, og vente i to til tre timer. Skrub ud rust med en skrubbe pad og tørre området rent.

•Pour en lille mængde af naval gelé på en klud eller køkkenrulle. Gælde alle de rustne områder i afkalker naval gelé. Vent 10 minutter. Tørre væk rust med en klud eller køkkenrulle. Tør området rent. Naval jelly har fosforsyre, som fjerner rust.

Tips & advarsler

  • Brug gummihandsker, når du arbejder med naval jelly.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com