Sådan fjernes Rust fra et arkivskab

December 14

Arkivering kabinetter er et dagligt syn i mange kontorer, fordi de har vigtige papirer for en virksomhed eller hjem business. Mange arkivskabe er lavet af metal. Hvis beskadiget eller ridset, kan den beskyttende belægning bære væk, hvilket gør kabinettet tilbøjelige til at rust. Når den ubeskyttede metal kommer i kontakt med fugt, kan rust udvikle. Der er et par nemme måder at fjerne rust fra arkivskabe.

Instruktioner

•Fjern alle papirer og filer fra kabinettet før du begynder at rense det. Dette forhindrer papirer fra at blive beskadiget.

•Anvend en skrubbe pad eller sandpapir til at skrubbe væk rust pletter. Brug kraft på de genstridige pletter. Anvende en lille mineralsk olie til hård rust pletter med en køkkenrulle. Lad olien lægges i blød i 5 til 10 minutter. Derefter krat område igen med at skrubbe pad. Aftørre ren og tør.

•Brug et stykke køkkenrulle til at anvende hvid eddike til rust pletter. Lad eddiken lægges i blød i 5 til 20 minutter, afhængigt af mængden af rust skal rengøres. Skrub med en skrubbe pad. Aftørre ren og tør. Gentag om nødvendigt. Syre i hvid eddike hjælper med at fjerne rust.

•Kontrollér, en blanding af én del citron juice og to dele borax i en lille skål. Påfør pastaen til de rust pletter med et stykke køkkenrulle eller skrubbe pad, vente 10 til 20 minutter for pasta til at bosætte sig i rust. Skrub med en skrubbe pad. Aftørre ren og tør. Syre i citronsaft og handlingen slibende borax arbejde sammen for at nedbryde rust.

•Sæt alle papirerne tilbage i arkivskab rust-fri.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com