Sådan fjernes Rust fra haveredskaber

December 26

De rigtige værktøjer gøre ethvert job lettere. Havearbejde er ingen undtagelse. Når du har de rette værktøjer til din rådighed, havearbejde opgaver bliver nemmere og de overordnede resultater af dit arbejde forbedre. Pasning af disse værktøjer kræver regelmæssig vedligeholdelse og beskyttelse mod virkningerne af vejret. Håndværktøj som hoes, River og kultivatorer rust ofte når de udsættes for fugt i en længere periode. Det er almindeligt at opdage rusten værktøjer i foråret, især hvis de er blevet efterladt uden for eller blev ikke renset korrekt før opbevaring. Heldigvis, at fjerne rust fra haveredskaber er forholdsvis let.

Instruktioner

•Tag en frakke af lyse rust ved hånd slibning med 80 grus sandpapir. Krat indtil alle synlige tegn på rust er fjernet. Vær sikker på at komme ind i revner og sprækker og omkring kanterne. Haven gafler eller hånd-tiller kløer kan udgøre problemer. Fold et stykke sandpapir med den ru side udsat, og skub det mellem tænderne. Tag fat i kanterne og trække sandpapir og tilbage mod kanten af metal til at fjerne rust mellem tænderne.

•Anvend en stiv ledning børste til at fjerne tungere frakker af rust. Bruge en rask bevægelse, der dækker alle de berørte områder. Små pensler kan være nødvendigt at fjerne rust fra skjulte eller områder, der er vanskelige at nå. Tørre rester med en tør klud og Gentag som nødvendigt at fjerne alle tegn på rust. Slut af med en let slibning.

•Få ud boret og stålbørste udlæg for stærkt rustne og udstenede overflader. Hånd slibning eller bruge en stålbørste i hånden kan ikke fjerne denne tunge lag af rust. Arbejde hele overfladen, indtil alle tegn på rust fjernes og overfladen er glat. Slut af med en stålbørste eller sandpapir hvis nødvendigt.

•Coat haveredskaber med en opløsning af motorolie og petroleum til at stoppe rust fra oxiderende og forhindre yderligere skade på værktøjet. Bland 1 qt. af nondetergent motorolie med 2 kopper af Petroleum. Anvende et tyndt lag af denne løsning på hele overfladen af værktøjet. Arbejde olien ind i sprækker og svære at nå områder ved at mætte kluden og anvende direkte til området. Brug en sprayflaske til at anvende olie, hvis det foretrækkes. Tør væk overskydende olie.

Tips & advarsler

  • Ren værktøjer efter brug ved at vaske væk jord; tør grundigt.
  • Opbevar altid olie og petroleum utilgængeligt for børn i en klart mærket beholder.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com