Sådan fjernes Rust fra negle & skruer

November 4

Den nemmeste måde at fjerne rust fra små metalgenstande (som søm og skruer) er at bruge en kemisk proces kendt som elektrolyse. Elektrolyse virker ved at give en elektrisk strøm i vandet, som tiltrækker rust fra metal-objekt. Elektrolyse er forholdsvis billigt at udføre, kræver lidt teknisk viden og kan rense et uendeligt antal af rustne søm og skruer.

Instruktioner

•Tag på din gummi handsker og vask grundigt, søm og skruer. Dette vil hjælpe med at fjerne partikler end rust, der kunne potentielt forstyrre elektrolyse proces. Være meget omhyggelig håndtering af de rustne materialer, især neglene, da huden penetration kunne resultere i en stivkrampe-infektion, hvis du ikke har haft en tetanus vaccine i de sidste syv år.

•Få ud din plastikbeholder og hæld i en passende mængde vand. Der bør være nok til at dække skruer og søm samt nedsænkes i bunden af anoden. For hver gallon af vand, tilsættes 1 tbsp. bagepulver.

•Sæt din anode på den ene side af den plastikbeholder, hvor den rustent materiale vil være i stand til at "Se" det. Du kan bruge stort set enhver flade vare lavet af jern for din anode, så længe det passer pænt i din container.

•Sæt den positive røde ledning fra din DC power kilde til jern anode og derefter Tilslut den sorte negative ledning til søm eller skrue renses. Placer skruen i vandet (mens stadig er tilsluttet den sorte negative ledning). Der bør være mindst 2 inches mellem anoden og materialet renses.

•Drej på DC power kilde. En lav effekt indstilling bør slippe af rust på små ting som søm og skruer meget effektivt, og du bør kun nødt til at vente et par minutter for rust skal fjernes helt.

•Drej off magt og frakobl kablerne. Forsigtigt løfte søm eller skrue, du renset ud af vandet og udspænding det. Du bør se nogle sort materiale på toppen. Køre en skrue eller søm under varmt vand for at fjerne denne sort materiale. Din søm eller skrue skal være rene og rust-fri.

Tips & advarsler

  • Læg ikke hænderne i vandet, mens nuværende er aktiv. Selv om spændingen skal være lav nok ikke til at forårsage permanent skade, vil du stadig modtage et grimt chok, hvis du forsøger at lægge hænderne i vandet, mens nuværende er aktiv.
  • Brug ikke rustfrit stål til en anode. Mange mennesker begår denne fejl, som rustfrit stål ikke ruster sig og teknisk fungerer som en anode. Dog vil rustfrit stål producere en giftig gas som et biprodukt af elektrolyse, så det er meget vigtigt at huske ikke at bruge den.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com